Αρχική Τελευταία Νέα Στο νοσοκομείο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για τον αστυνομικό που χτυπήθηκε στο αιματηρό...

Στο νοσοκομείο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για τον αστυνομικό που χτυπήθηκε στο αιματηρό επεισόδιο του Ύψωνα

Γύρω τις 12 το μεσημέρι μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να δει ιδίοις όμμασι την κατάσταση του αστυνομικού που τραυματίστηκε χθες βράδυ και να ενημερωθεί από κοντά για τις δραματικές ώρες της ανταλλαγής πυροβολισμών αλλά και να εκφράσει τη στήριξη του στον αστυνομικό αλλά και την οικογένεια του. 

Δύσκολες ώρες για τον αστυνομικό που τραυματίστηκε κρίσιμα από τα πυρά που δέχθηκε χθες βράδυ στην Λεμεσό από πρόσωπα που επέβαιναν σε όχημα.
 
Ο αστυνομικός πλήγηκε με δυο σφαίρες, ενώ υποβλήθηκε σε δυο χειρουργικές επεμβάσεις όπου οι ιατροί κατάφεραν να του σταματήσουν την αιμορραγία.
 
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του υπήρξε επικοινωνία με το Ισραήλ προκειμένου να φθάσουν στην Κύπρο δυο ιατροί με έξοδα του Υπουργείου Υγείας και να παράσχουν βοήθεια στον Αστυνομικό.
 
 
Δίπλα στον Αστυνομικό και ο Υπουργός Δικαιοσύνης αλλά και ο Αρχηγός της Δύναμης, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.
 
Υπενθυμίζεται ότι από τα πυρά τραυματίστηκε ελαφρά και δεύτερος αστυνομικός ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο ένας εκ των δραστών που συνελήφθη καθώς τραυματίστηκε στο πρόσωπο από την ανταλλαγή πυροβολισμών.