Αρχική Portfolio Ο Δήμος Λεμεσού προσκαλεί τους Δημότες της πόλης για να τους παρουσιάσει...

Ο Δήμος Λεμεσού προσκαλεί τους Δημότες της πόλης για να τους παρουσιάσει την νέα ανάπλαση της Πλατείας Ηρώων!

platiairoon2

Παρουσίαση του Έργου Ανάπλασης της Πλατείας Ηρώων

 

Ο Δήμος Λεμεσού προσκαλεί τους δημότες του στη δημόσια παρουσίαση του σημαντικού Έργου Ανάπλασης της Πλατείας Ηρώων που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024, στις 6:30μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

Η παρουσίαση της Μελέτη εφαρμογής για το έργο της ανάπλασης της Πλατείας Ηρώων και των Παρόδων θα γίνει από τους Αρχιτέκτονες του έργου Σωκράτη Στρατή AA&U for Architecture, Art & Urbanism και Χρήστο Πασαδάκη Kis Architecture.

Ο Δήμος Λεμεσού καλεί τους δημότες του μέσα από την παρουσίαση να ενημερωθούν για το έργο της ανάπλασης ενός από τους σημαντικότερους δημόσιους χώρους της πόλης, που σκοπό έχει την  ανάδειξη της σπουδαιότητας της περιοχής μέσα από τα ιστορικά, κοινωνικά και αρχιτεκτονικά δεδομένα της. Η πρόταση αυτή αναδιοργανώνει τη περιοχή της πλατείας δημιουργώντας ένα σύμπλεγμα διαφόρων υποδομών για κοινωνικές, λειτουργικές και οικολογικές επιχειρήσεις. Η υλοποίηση του έργου δύναται να υλοποιηθεί  στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΘΑλΕΙΑ 2021 – 2027», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.