Αρχική Τελευταία Νέα Ο Δήμος Λεμεσού ζητάει προσφορές για συναυλία το τριήμερο του Κατακλυσμού

Ο Δήμος Λεμεσού ζητάει προσφορές για συναυλία το τριήμερο του Κατακλυσμού

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Λεμεσού μέσα από την οποία ζητάει προσφορές για συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο του κατακλυσμού.

Η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προσφορές για συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Κατακλυσμού το τριήμερο 22, 23 και 24 Ιουνίου 2024 στη μεγάλη αποβάθρα του μόλου.

Προσφοροδότες μπορεί να είναι:

– Γραφεία παραγωγών  – Οργανωμένα Πολιτιστικά Σύνολα – Μεμονωμένοι καλλιτέχνες

Όλοι οι πιο πάνω συντελεστές πρέπει να διαθέτουν πολύχρονη πείρα στη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων (να υποβληθεί βιογραφικό).

Οι προσφορές πρέπει να περιλαμβάνουν προτάσεις για καλλιτεχνικό πρόγραμμα συναυλίας ή πολυ-θεάματος και/ ή τεχνική υποστήριξη αντάξια του καλλιτεχνικού επιπέδου του συγκροτήματος που θα υποβληθεί.  Ο τεχνικός εξοπλισμός θα παραμείνει στο χώρο εκδηλώσεων για τρεις μέρες ώστε να μπορεί να καλύψει τεχνικά τα άλλα δύο καλλιτεχνικά προγράμματα.  Διευκρινήσεις και πληροφορίες για το υπόλοιπο πρόγραμμα θα μπορείτε να πάρετε από την λειτουργό του Δήμου των Πολιτιστικών Υπηρεσιών κα. Σκεύη Αντωνιάδου στο τηλ: 25 745919.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην μεγάλη αποβάθρα του Μόλου.

Θα πρέπει να παρατίθενται αποδεικτικά στοιχεία ότι ο προσφοροδότης έχει τη νόμιμη εκπροσώπηση, ή έχει αναλάβει δέσμευση ή συνάψει συμφωνία με το/τα συγκρότημα/συγκροτήματα ή το/τα σχήμα/σχήματα, που προτείνει.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε παραγωγές υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου:

• που είναι αφιερώματα σε καλλιτέχνες, συνθέτες, ποιητές/ στιχουργούς, αλλά και θεματικές ενότητες.
• που είναι καλλιτεχνικά αντάξιες του οικονομικού κόστους τους (η καλλιτεχνική τους πορεία να εξασφαλίζει την ποιότητα και προσέλευση του κοινού).
• που θα προταθούν από φορείς με δοκιμασμένη αξία σε παραγωγές μεγάλων και ποιοτικών διοργανώσεων (οργανισμοί με το κατάλληλο εκπαιδευμένο προσωπικό  και με εμπειρία σε εκδηλώσεις τέτοιου βεληνεκούς).
Οι προτάσεις πρέπει να συνάδουν με τα δεδομένα της ευρύτερης κατάστασης της κυπριακής οικονομίας και να κυμανθούν σε λογικά πλαίσια κοστολόγησης. Το κόστος που θα υποβληθεί πρέπει να περιλαμβάνει:

• Αμοιβές, αεροπορικά εισιτήρια, διαμονές, διακινήσεις, διατροφές, φόρο εισοδήματος καλλιτεχνών (σε περίπτωση καλλιτεχνών από το εξωτερικό)
• Ηχητικό σύστημα για κάλυψη κοινού 2,000 με 3,000 ατόμων
• Καλλιτεχνικούς φωτισμούς που να ανταποκρίνονται στο εκτόπισμα της εκδήλωσης καθώς και βασικό φωτισμό πλατείας ακροατηρίου
• ΦΠΑ

Επιπλέον ζητούμε ηχητική προσφορά για ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ παιδικών παραστάσεων (θέατρο σκιών κλπ) στο θεατράκι του Μόλου, με κάλυψη 500 θεατών, για τρεις μέρες.

Ο Δήμος Λεμεσού δεν είναι υποχρεωμένος να δεχτεί την πιο χαμηλή ή την οποιαδήποτε προσφορά.

Οι προσφορές πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο και να παραδοθούν στα γραφεία του Πολιτιστικού Τμήματος μέχρι την Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο των Πολιτιστικών Υπηρεσιών στο τηλέφωνο 25745919.