Αρχική BusinessNews Ο Όμιλος Thanos Hotels & Resorts παρουσιάζει τη νέα σειρά ξενοδοχείων...

Ο Όμιλος Thanos Hotels & Resorts παρουσιάζει τη νέα σειρά ξενοδοχείων AMYTH

Επεκτείνει τις δραστηριότητές του στο εξωτερικό ξεκινώντας με τη λειτουργία του AMYTH OF MYKONOS

 

Μια καινούρια πρόταση φιλοξενίας παρουσιάζει ο πολυβραβευμένος Όμιλος Thanos Hotels & Resorts, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γνωρίσουν την οικογένεια ξενοδοχείων Amyth Hotels και να βιώσουν αξέχαστες εμπειρίες.

Η σειρά Amyth έχει τις ρίζες της στην κληρονομιά των Thanos Hotels & Resorts και αντικατοπτρίζει τις αξίες και την κουλτούρα της τοπικής κοινότητας. Για περισσότερα από 50 χρόνια, ο Όμιλος συνδυάζει την αυθεντική φιλοξενία και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, τιμώντας παράλληλα τις παραδόσεις και τον πολιτισμό των κοινοτήτων όπου δραστηριοποιείται.

Πιστά στις διαχρονικές αξίες που διέπουν τα υπόλοιπα ξενοδοχεία του Ομίλου –Anassa, Almyra, Annabelle και το all-day Antasia Beach Club, καθώς και τις high-end μπουτίκ Kult– τα Amyth Hotels ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των Thanos Hotels & Resorts, με το brand να επεκτείνει τις δραστηριότητές του εκτός Κύπρου για πρώτη φορά.

Amyth of Mykonos – Εκεί όπου η ομορφιά συναντά το μοναδικό στυλ

Έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στις 14 Απριλίου 2023, το Amyth of Mykonos αποτελεί το πρώτο ξενοδοχειακό συγκρότημα της συλλογής Amyth. Τοποθετημένο στην κορυφή ενός λόφου, μόλις 10 λεπτά μακριά από τα εμβληματικά beach club του νησιού, αυτό το καλά κρυμμένο resort συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των δύο κόσμων της Μυκόνου –την πιο χαλαρή, αλλά και την πιο κοσμοπολίτικη και ζωντανή πλευρά.

Η θέα στη θάλασσα και οι εξατομικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει, αποτελούν την απόλυτα chic έκφραση του «slow living». Με 17 δωμάτια και σουίτες (που θα αυξηθούν σε 40 μέχρι το 2024) και έχοντας βασιστεί στην πιο σικάτη ερμηνεία της κυκλαδίτικης παράδοσης, το ξενοδοχείο Amyth of Mykonos υφαίνει τη μυθική ομορφιά της Μυκόνου σε ένα καινούριο παραμύθι – ιδανικό για απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης, αλλά και ιδιωτικά πάρτι.

Ένας προορισμός ξεκούρασης γεμάτος χαρακτήρα

Κτισμένο σε ένα φυσικό περιβάλλον που κόβει την ανάσα, το ξενοδοχείο Amyth of Mykonos αποτυπώνει το όραμα της συλλογής Amyth Hotels: να προσφέρουν χώρους ξεκούρασης με μοναδικό στυλ και χαρακτήρα, ειδικά διαμορφωμένους για να παρέχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας και χαλάρωσης.

Έχοντας σχεδιαστεί σε συνεργασία με τους GNB Architects, το Amyth of Mykonos συνδυάζει διακόσμηση εμπνευσμένη από το Αιγαίο και μια ευχάριστη μποέμ ατμόσφαιρα, ενώ αποτυπώνει την ξεχωριστή ομορφιά της Μυκόνου.

Διαθέτοντας εσωτερικούς χώρους σε γήινες αποχρώσεις, πέτρινους τοίχους, χειροποίητα ξύλινα έπιπλα και διακόσμηση από φυσικά υλικά, το ξενοδοχείο τιμά την κυκλαδίτικη παράδοση και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Προσφέροντας, μεταξύ άλλων, πολυτελείς σουίτες με ιδιωτικό μπαλκόνι και θέα στον κήπο, αλλά και σουίτες με ιδιωτική πισίνα, υδρομασάζ και πανοραμική θέα στη θάλασσα, το ξενοδοχείο επιτρέπει στους επισκέπτες να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία hide-away απόλαυσης.

Υγιεινά σπιτικά γεύματα φτιαγμένα με φροντίδα και έμφαση στη λεπτομέρεια, βρίσκονται στο επίκεντρο της γευστικής εμπειρίας του εστιατορίου Amyth Kouzina. Από το πρόγευμα μέχρι τις τραγανές σαλάτες, τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και μια σειρά από vegan, χορτοφαγικά και χωρίς γλουτένη γεύματα, το εστιατόριο με το all-day menu και τη χαλαρή, σπιτική ατμόσφαιρα, προσφέρει αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις.

Παράλληλα, η στιλάτη μπουτίκ Kult του ξενοδοχείου προσφέρει chic ρούχα και είδη παραλίας βασισμένα στο στιλ και την κομψότητα του νησιού, ενώ η πισίνα, το υπαίθριο γυμναστήριο και η αίθουσα spa, είναι μερικές από τις κορυφαίες ανέσεις του Amyth of Mykonos. Οι εξατομικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος και οι υπηρεσίες προσωπικού γυμναστή και φροντίδας από τοπικούς ειδικούς ευεξίας, έχουν σχεδιαστεί για να φέρνουν τις αισθήσεις και το μυαλό σε πλήρη αρμονία.

Ζήστε τις δικές σας μοναδικές στιγμές

Χτισμένο πάνω από το γραφικό πρώην ψαροχώρι του Αγίου Στεφάνου, με θέα τον γαλαζοπράσινο κόλπο της πόλης της Μυκόνου, το Amyth of Mykonos βρίσκεται στο ιδανικό σημείο για να εξερευνήσετε τον εμβληματικό αυτόν προορισμό.

Μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο και λίγα μόνο λεπτά από τις δημοφιλέστερες παραλίες, beach bars και εστιατόρια του νησιού, το Amyth of Mykonos προσφέρει άμεση πρόσβαση στην ιστορία και τον πολιτισμό της Μυκόνου: Τα μεγαλοπρεπή μοναστήρια, τον παράδεισο των kitesurfers στον γειτονικό κόλπο του Κόρφου, ιδιωτικές κρουαζιέρες με θέα το ηλιοβασίλεμα, island-hopping και καταδύσεις, καθώς και εκδρομές στη Δήλο, τη γενέτειρα του Θεού Απόλλωνα.

 

Για κρατήσεις και πληροφορίες επικοινωνήστε στο mykonos@amythhotels.com

www.thanoshotels.com και www.amythhotels.com/mykonos  

Social media: facebook.com/amythofmykonos & instagram.com/amythofmykonos/