Αρχική BusinessNews Ο Όμιλος Thanos Hotels συνεχίζει να στηρίζει το ίδρυμα «Σοφία για τα...

Ο Όμιλος Thanos Hotels συνεχίζει να στηρίζει το ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά»

ΠτΔ – Εκδήλωση "Μαγειρεύω και Προσφέρω» για τα παιδιά της Κύπρου" Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια του προγράμματος "Μαγειρεύω και Προσφέρω" του ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά. // PoR – Sophia Foundation event for the children of Cyprus Presidential Palace, Lefkosia, Cyprus The President of the Republic, Mr Nikos Christodoulides, addresses an event by Sophia Foundation for Children to celebrate 10 years of the "I cook and offer” programme for the children of Cyprus.

Βραβεύτηκε σε εκδήλωση στο Προεδρικό για το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω»

 

Τιμητική βράβευση για τη διαχρονική του στήριξη στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά», μέσω του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω», έλαβε ο Όμιλος Thanos Hotels and Resorts, σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, της Υπουργού Παιδείας, εκπαιδευτικών, εκπρόσωπων των ΜΜΕ, εθελοντών και φίλων του «Σοφία για τα Παιδιά».

Το πρόγραμμα σίτισης παιδιών «Μαγειρεύω και Προσφέρω» στα ολοήμερα σχολεία της Κύπρου συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια λειτουργίας, παρέχοντας στήριξη στα παιδιά της Κύπρου και στις κοινότητες  όπου υπάρχει ανάγκη. Συγκεκριμένα, καλύπτει τις ανάγκες σε σίτιση 16 ολοήμερων δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων σε όλη την Κύπρο.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του, ο Όμιλος έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου για πέμπτη συνεχόμενη σχολική χρονιά τη σίτιση των παιδιών του Ενιαίου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Γιόλου – Μηλιού, στηρίζοντας το πολύτιμο έργο που επιτελεί το ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά» εδώ και χρόνια.

Λαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο, η κ. Νατάσα Μιχαηλίδου, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου Thanos Hotels and Resorts ανέφερε: «Σε ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε απόντες στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί μας, ιδιαίτερα τα παιδιά. Η συνεργασία μας με το ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά», συνεχίζεται και σημαίνει πολλά για μας, μιας και το προσωπικό του Ομίλου έχει αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία. Το ίδρυμα επιτελεί πολύτιμο έργο με αξιέπαινες ενέργειες που μας εμπνέουν. Η σίτιση, μία από τις βασικές ανάγκες των παιδιών, πρέπει να καλύπτεται επαρκώς. Ευελπιστούμε πως και για την επόμενη σχολική χρονιά θα γίνει κατορθωτό να βοηθήσουμε τα παιδιά και τις οικογένειες που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν δυσκολίες».

Προηγούμενο άρθρο100 συν 1 θέσεις εργασίας σε Υπεραγορές, Καταστήματα και Επιχειρήσεις Λιανικού Εμπορίου
Επόμενο άρθροΠάνω από 300 έργα ύψους €1 δισ. για κλιματική ουδετερότητα προωθούν Δήμοι