Αρχική Τελευταία Νέα Οδηγοί Προσοχή: Οδικές εργασίες σε Λευκωσία και Λεμεσό – Οι ημερομηνίες και...

Οδηγοί Προσοχή: Οδικές εργασίες σε Λευκωσία και Λεμεσό – Οι ημερομηνίες και τα σημεία

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με οδικά έργα στις Επαρχίες Λεμεσού και Λευκωσίας. Πιο συγκεκριμένα:
  1. Εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης στην Επαρχία Λευκωσίας

Το Γραφείο Μηχανικού Κατασκευής Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Παλαιχωρίου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα, 21/10/2024, η υφιστάμενη συμβολή του δρόμου Ανθούπολης ‒ Παλαιχωρίου – Ε903, με τον δρόμο προς Άγιο Ιωάννη Μαλούντας, καταργείται προσωρινά, στο πλαίσιο κατασκευής του κυκλικού κόμβου Μαλούντας.

Η τροχαία κίνηση προς Άγιο Ιωάννη Μαλούντας θα διοχετεύεται στη συμβολή που βρίσκεται 900 μέτρα, περίπου, βορειότερα της υφιστάμενης, προς Λευκωσία.

  1. Εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης στην Επαρχία Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Παρασκευή, 18/10/2024, μεταξύ των ωρών 08:30 και 15:00, θα εκτελούνται εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης της γέφυρας μεταξύ της εξόδου προς Καντού και της εξόδου προς Σωτήρα, του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού‒Πάφου με κατεύθυνση προς Πάφο.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν για την τροχαία κίνηση οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας, από Λεμεσό προς Πάφο, σε τμήμα μήκους περίπου 2χλμ. Η τροχαία κίνηση του αυτοκινητόδρομου θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή, και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.