Αρχική ΤΕΠΑΚ Οι φοιτητές του ΤΕΠΑΚ συνεχίζουν να «ανακρίνουν» μέσω ραδιοφωνικών εκπομπών τους υποψηφίους...

Οι φοιτητές του ΤΕΠΑΚ συνεχίζουν να «ανακρίνουν» μέσω ραδιοφωνικών εκπομπών τους υποψηφίους Προέδρους

Με στόχο την ενθάρρυνση της ενεργού συμμετοχής των νέων στα κοινά και τις δημοκρατικές διαδικασίες, με αφορμή τις επικείμενες Προεδρικές εκλογές, συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα οι ραδιοφωνικές εκπομπές που διοργανώνει η Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), με τη συμμετοχή υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας και φοιτητών/τριών του Πανεπιστημίου.

Σκοπός των εκπομπών, υπό τον τίτλο «Οι φοιτήτριες/ητές του ΤΕΠΑΚ ΄ανακρίνουν’ τους υποψήφιους Προέδρους», είναι αφενός να δώσουν τη δυνατότητα στις/στους φοιτήτριες/ές να συνομιλήσουν με τους υποψήφιους Προέδρους και να τους υποβάλουν τα ερωτήματά τους και, αφετέρου, να ενθαρρύνουν τους/τις νέους/νέες να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις επερχόμενες εκλογές.

Οι εκπομπές, διάρκειας μιας ώρας, πραγματοποιούνται, δια ζώσης, στο στούντιο του «CUT Radio», το οποίο εκπέμπει στους 95.2 fm για το κέντρο της Λεμεσού και διαδικτυακά σε όλο τον κόσμο! 

Σε κάθε εκπομπή συμμετέχει ένας υποψήφιος μαζί με μια ομάδα φοιτητών/τριών από διάφορα ακαδημαϊκά τμήματα του Πανεπιστημίου και εκπροσώπους της Φοιτητικής Ένωσης και των φοιτητικών παρατάξεων του Πανεπιστημίου. Οι φοιτητές/τριες μπορούν να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους προς τους υποψήφιους και μέσω των social media ή του live chat του CUT Radio: https://www.cut.ac.cy/cut-radio/live/

Αυτή την εβδομάδα, στο στούντιο του CUT Radio για να συζητήσουν με τους φοιτητές/τριες και να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους για θέματα που τους ενδιαφέρουν και τους απασχολούν, θα βρεθούν άλλοι δύο υποψήφιοι Προέδροι και συγκεκριμένα:

Tην Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Φυσικής και τέως Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, κ. Κωνσταντίνος Χριστοφίδης

Tην Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, ο Νομικός -Πολιτικός, κ. Γιώργος Κολοκασίδης.

Οι εκπομπές είναι προγραμματισμένες για τις 11:00 το πρωί.

Την περασμένη εβδομάδα, στις εκπομπές του CUT Radio, συμμετείχαν οι υποψήφιοι κ.κ. Μάριος Ηλιάδης και Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς.

Τις εκπομπές στηρίζει η Υπηρεσία Επικοινωνίας, Προώθησης και Διεθνοποίησης του ΤΕΠΑΚ και συντονίζει ο Λειτουργός της Υπηρεσίας, Γιώργος Μιχαήλ.

Συντονιστείτε στους 95.2 FM ή ακούστε διαδικτυακά τις εκπομπές μέσω της ιστοσελίδας του σταθμού: https://www.cut.ac.cy/cut-radio/