Αρχική Πρόταση Οι Gipsy Kings έτοιμοι να ξεσηκώσουν τη Λεμεσό σε μόλις τρεις εβδομάδες!

Οι Gipsy Kings έτοιμοι να ξεσηκώσουν τη Λεμεσό σε μόλις τρεις εβδομάδες!

Με κάθε εισιτήριο ξεκλειδώστε 15% έκπτωση για την επόμενη πτήση σας με την Cyprus Airways

Η πολυαναμενόμενη συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος Gipsy Kings στην Κύπρο απέχει μόλις τρεις εβδομάδες! Το συγκρότημα θα βρεθεί στο νησί μας για μια μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023, στο Monte Caputo στη Λεμεσό, και ήδη εκατοντάδες θαυμαστές τους έχουν εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριό για να απολαύσουν το συναρπαστικό αυτό μουσικό event.

Φέτος, η επιτυχημένη εταιρεία παραγωγής Moonlight Show Productions κατάφερε να εντάξει την Κύπρο στην παγκόσμια περιοδεία των Gipsy Kings και η συναυλία υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία με καινούργιες, αλλά και πιο παλιές επιτυχίες του επιτυχημένου συγκροτήματος, όπως τα διάσημα τραγούδια τους “Djobi Djoba”, “Bamboleo” και “Volare”! Λόγω της μεγάλης ζήτησης, ο χώρος VIP έχει πλέον διπλασιαστεί, αλλά έχουν απομείνει μόνο λίγες θέσεις, επομένως οι fans καλούνται να δράσουν γρήγορα και να εξασφαλίσουν τη θέση τους στον ειδικά διαμορφωμένο υπερυψωμένο χώρο με μπαρ & σκαμπό, και 1 μπουκάλι premium ποτό ανά 4 άτομα με μόλις €80. Τα κανονικά εισιτήρια είναι επίσης διαθέσιμα προς €49. Opening act «DISCOTHEQUE» με τους Φοίβο Κωνσταντινίδη και Dino G.

Για να κάνουν την εμφάνιση των Gipsy Kings ακόμα πιο ξεχωριστή, η εταιρεία παραγωγής έχει συμφωνήσει με τη Cyprus Airways, την προσφορά έκπτωσης 15% σε εισιτήρια προς οποιονδήποτε προορισμό που πετά η εταιρεία, με κάθε αγορά εισιτηρίου για τη συναυλία που γίνεται μέσω www.tickethour.com.cy!

Οι Gipsy Kings έχουν πουλήσει περισσότερους από 25 εκατομμύρια δίσκους και έχουν κερδίσει πολλά Grammy και Latin Grammy με το ποπ στυλ τους που έχει τις ρίζες του στο φλαμένκο. Το ιδρυτικό μέλος Tonino Baliardo επέστρεψε το 2022 με ένα νέο άλμπουμ, το “Renaissance”, που κόβει την ανάσα, και που αναδεικνύει το πάθος που εξακολουθεί να καίει δυνατά μέσα του και στην οικογένεια των Gipsy Kings.

Την πολυαναμενόμενη συναυλία των Gipsy Kings στην Κύπρο, παρουσιάζει η Cyprus Airways και χορηγούν Alpha Κύπρου, MIX FM, Scaffolding Solutions και LandasColour. Χορηγός φιλοξενίας το Parklane  Luxury Collection Resort & Spa Limassol. Εισιτήρια για τη συναυλία πωλούνται και σε όλα τα ACS Courier.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μουσικό γεγονός, επικοινωνήστε στο τηλ. 7000 7066 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα moonlightshow.com.

Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε τους Gipsy Kings ζωντανά στη Λεμεσό!!

 

ΤΕΛΟΣ