Αρχική Τελευταία Νέα Οι Raging και Pink Mouflons Dragon Boat με την στήριξη της Muskita...

Οι Raging και Pink Mouflons Dragon Boat με την στήριξη της Muskita Aluminium “υιοθέτησαν” τη δική τους παραλία κατά τη διάρκεια του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

Σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν και να διαδώσουν το περιβαλλοντικό μήνυμα της διατήρησης των παραλιών και της θάλασσας χωρίς πλαστικά οι ομάδες των Raging και Pink Mouflons σε συνεργασία με μαθητές του Λυκείου Αποστόλου Πέτρου και Παύλου “υιοθέτησαν” και καθάρισαν την παραλία Crowne Plaza στη Λεμεσό. Ο καθαρισμός παραλίας πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού στις 18-19 Μαρτίου 2023 στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής δράσης της Muskita Aluminium Industries, Go Blue.

Περισσότερα από 500 πλαστικά παραδόθηκαν για ανακύκλωση στην φάλαινα ανακύκλωσης της Muskita Aluminium Industries στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, από τις ομάδες των Mouflons ενισχύοντας την καμπάνια “Keep Our Sand and Sea Plastic Free!”

Go Blue

Η δράση Go Blue με τη στήριξη της Muskita Aluminium Industries αντικατοπτρίζει την εξέλιξη του θεσμού σε μια ολοκληρωμένη περιβαλλοντική προσέγγιση που συγκεντρώνει όλες τις πρωτοβουλίες της Muskita κάτω από μια ισχυρή ομπρέλα για να μεγιστοποιήσει την δράση και την ευαισθητοποίηση γύρω από την ανακύκλωση, την προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση των επιπτώσεων των κλιματικών αλλαγών. Είναι εμπνευσμένη από το μοναδικό μπλε χρώμα της θάλασσας που περιβάλλει το νησί μας.

Οι Raging και Pink Mouflons Dragon Boat

Η Λέσχη Σκαφών Dragon Mouflons ιδρύθηκε το 2016 και δημιούργησε δύο ομάδες κάτω από την ομπρέλα της, τους Raging Mouflons και τους Pink Mouflons.

Η Raging Mouflons αποτελείται από μια ομάδα ενθουσιωδών κωπηλατών οι οποίοι λαμβάνουν μέρος σε αγώνες με ένα μόνο στόχο να διαδώσουν μηνύματα αγάπης και ανθρωπιάς, ενώ η ομάδα κωπηλασίας Pink Mouflons αποτελείται από κωπηλάτριες με εμπειρία καρκίνου του μαστού. Η ομάδα διαδίδει με κάθε ευκαιρία μηνύματα αισιοδοξίας, αγωνιστικότητας και δύναμης σε άλλες γυναίκες οι οποίες διανύουν αυτό το δύσκολο ταξίδι αντιμετώπισης της ασθένειας.