Αρχική Τελευταία Νέα Ολοήμερη περιοδεία εγκαινίων για τον Αναστασιάδη στη Λεμεσό – Στο τέλος κόβει...

Ολοήμερη περιοδεία εγκαινίων για τον Αναστασιάδη στη Λεμεσό – Στο τέλος κόβει την κορδέλα του νέου γηπέδου

Με αποκορύφωμα τα εγκαίνια του νέου γηπέδου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης πραγματοποιεί σήμερα, Παρασκευή, ολοήμερη περιοδεία στη Λεμεσό, με τη συνοδεία Υπουργών και στελεχών της Κυβέρνησης.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης έργων που, είτε τροχοδρομούνται, είτε βρίσκονται σε εξέλιξη και θα συμβάλουν στη βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης.

Η περιοδεία του Προέδρου Αναστασιάδη ξεκινά στις 9:00 με επίσκεψη στο σταθμό επεξεργασίας λυμάτων της δυτικής Λεμεσού, στην παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, του Υπουργού Γεωργίας, της Διευθύντριας του ΤΑΥ και του Δημάρχου Λεμεσού, ενώ στις 09:45 θα μεταβεί στο εργοτάξιο κατασκευής αντιπλημμυρικών έργων, μαζί με τον Υπουργό Μεταφορών, τον Υπουργό Εργασίας, την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας, τον Έπαρχο και το Δήμαρχο Λεμεσού.

Θα ακολουθήσουν, στις 10:15, τα εγκαίνια του Κέντρου Ενασχόλησης Ενηλίκων, στην οδό Φιλελλήνων, και στις 10:30 τα εγκαίνια του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικών Προγραμμάτων «Δημοτικές Πολυκατοικίες Πλουτής Σέρβας», στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου. Τον Πρόεδρο θα συνοδεύουν ο Υπουργός Μεταφορών, ο Υπουργός Εργασίας, η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας και ο Δήμαρχος Λεμεσού.

Στις 11:00, ο Πρόεδρος θα καταθέσει το θεμέλιο λίθο της Β’ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού, στην παρουσία του Υπουργού Παιδείας και του Δημάρχου Λεμεσού, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα εγκαινιάσει το Μεταλυκειακό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, επίσης στην παρουσία του Υπουργού Παιδείας, καθώς και του Δημάρχου Γερμασόγειας.

Το απόγευμα, στις 18:30, o Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τελέσει τα εγκαίνια των εργαστηρίων του Τμήματος Καλών Τεχνών, νέων αιθουσών διδασκαλίας και των γραφείων διοίκησης του TΕΠΑΚ και στις 19:30 θα εγκαινιάσει το νέο γήπεδο της Λεμεσού «Αλφάμέγα Stadium».

Σημειώνεται ότι, λόγω του περιορισμένου αριθμού προσκλήσεων που δόθηκαν, ο ΚΟΑ έχει προβεί σε διευθετήσεις για τη ζωντανή μετάδοση των εγκαινίων του νέου γηπέδου, μέσω του επίσημου καναλιού του ΚΟΑ στο youtube https://www.youtube.com/channel/UCqZAdLhQLW7qWjB2gtT8gvQ) και μέσω της σελίδας του Οργανισμού στο Facebook.