Αρχική Τελευταία Νέα Παγκύπρια εκστρατεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας

Παγκύπρια εκστρατεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας

Τα είδη πρώτης ανάγκης που θα συλλέγονται είναι ξηρά τροφή, γάλα μακράς διαρκείας, παιδικές πάνες και ξηρά τροφή για ζώα. Η εκστρατεία συλλογής θα διαρκέσει μέχρι τις 20/8/21.

Ξεκινάει σήμερα παγκύπρια εκστρατεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Όμιλος GAP Vassilopoulos Group μαζί με το φιλανθρωπικό σωματείο “Αγκαλιάζω με αγάπη” και την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, στο πλαίσιο αλληλεγγύης και κοινωνικής δράσης προς τους συνανθρώπους μας, διοργανώνουν εκστρατεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας. Όπως αναφέρεται, η εκστρατεία θα περιλάβει τη συλλογή, τη διαχείριση μεταφοράς/φόρτωσης σε εμπορευματοκιβώτια και την αποστολή/παράδοση στην Ελλάδα. Τα είδη πρώτης ανάγκης που θα συλλέγονται είναι ξηρά τροφή, γάλα μακράς διαρκείας, παιδικές πάνες και ξηρά τροφή για ζώα.

Η εκστρατεία συλλογής θα διαρκέσει μέχρι τις 20/8/21, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημεία παράδοσης

Τα σημεία που μπορεί να επισκεφτεί το κοινό για να παραδώσει τα είδη πρώτης ανάγκης είναι τα ακόλουθα: Λευκωσία – G.A.P. AKIS EXPRESS Κέννεντυ, Λευκωσία – G.A.P. AKIS EXPRESS Βιομηχανική Στροβόλου.

Επίσης στην Λάρνακα – G.A.P. AKIS EXPRESS Αραδίππου, Λάρνακα – G.A.P. AKIS EXPRESS Χρυσοπολίτισσα.

Ακόμη στην Αμμόχωστο – G.A.P. AKIS EXPRESS Παραλίμνι, στην Λεμεσό – G.A.P. AKIS EXPRESS Αγίου Αθανασίου και στην Πάφος – G.A.P. AKIS EXPRESS Ελλάδος.

Πηγή: ΚΥΠΕ