Αρχική Τελευταία Νέα Πέφτει δέκα βαθμούς η θερμοκρασία στην Κύπρο- Δείτε πότε

Πέφτει δέκα βαθμούς η θερμοκρασία στην Κύπρο- Δείτε πότε

Ισχυρό μέχρι πολύ ισχυρό δυτικό ως βορειοδυτικό ρεύμα αέρα θα επηρεάζει την περιοχή, απόψε και αύριο, ενώ ασθενής ψηλή πίεση αναμένεται από τη Δευτέρα. Η αραιή σκόνη που παρατηρείται θα απομακρυνθεί από νωρίς την Κυριακή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και σχετικά θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά μέχρι δυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά αργότερα στα δυτικά μέχρι ταραγμένη.

Απόψε αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αργότερα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, ενώ στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα κυματώδης και αργότερα μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος…

Διαβάστε τη συνέχεια στο Newsbomb.com.cy εδώ