Αρχική Τελευταία Νέα Πένθος στον Δήμο Λεμεσού: Έφυγε από την ζωή ο Γαβριήλ Ψαράς, πρώην...

Πένθος στον Δήμο Λεμεσού: Έφυγε από την ζωή ο Γαβριήλ Ψαράς, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της φιλαρμονικής

Ο Δήμος Λεμεσού εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, εκφράζοντας την θλίψη του για τον θάνατο του πρώην Δημοτικού Συμβούλου και εν ενεργεία μέλους της φιλαρμονικής του Δήμου, Γαβριήλ Ψαρά.

Η ανακοίνωση:

Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Δήμου Λεμεσού εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον ξαφνικό θάνατο του πρώην Δημοτικού Συμβούλου και εν ενεργεία μέλους της Φιλαρμονικής του Δήμου, Γαβριήλ Ψαρά, σε ηλικία 72 ετών.

Ο Γαβριήλ Ψαράς διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού από το 2002 μέχρι το 2011. Επιπρόσθετα, βασικότατο στέλεχος της Φιλαρμονικής του Δήμου, όντας μέλος της από το 1969 μέχρι και σήμερα.

Διακρίθηκε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και για την ενεργή συμμετοχή του στα κοινά ως μέλος του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού Αμαθούντας, του Διοικητικού Συμβουλίου Σφαγείου Κοφίνου, του Σωματείου «Φίλοι του ΤΕΠΑΚ», της Γραμματείας της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Μέσης Εκπαίδευσης Λεμεσού και της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Μέσης Εκπαίδευσης, καθώς επίσης και ως Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικής Εκπαίδευσης Λεμεσού.

Ο Δήμος Λεμεσού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον γιο του αποθανόντα και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεμεσού, Απόστολο, και στους οικείους του Γαβριήλ Ψαρά. Αιωνία του η μνήμη.