Αρχική Τελευταία Νέα Πέρα Πεδί: Ξενοδοχείο και παρεμφερείς αναπτύξεις

Πέρα Πεδί: Ξενοδοχείο και παρεμφερείς αναπτύξεις

Τη λειτουργία ξενοδοχειακής μονάδας και παρεμφερείς αναπτύξεις, μέσα σε μια πευκόφυτη περιοχή στην κοινότητα Πέρα Πεδί, της επαρχίας Λεμεσού, προγραμματίζει η εταιρεία Parnitha Development.

Η Περιβαλλοντική Αρχή βρίσκεται στα αρχικά στάδια εξέτασης της Μελέτης Εκτίμησης των Επιπτώσεων στο περιβάλλον από την κατασκευή και λειτουργία του έργου. Αποφασίστηκε όπως τα μέλη της Επιτροπής επισκεφθούν την περιοχή του προτεινόμενου έργου.

Το έργο περιλαμβάνει ξενοδοχείο, ΣΠΑ με αθλητικές εγκαταστάσεις, πτέρυγες δωματίων, πέντε τουριστικές επαύλεις προς ενοικίαση, εκκλησία, κατάστημα, σπιτάκια φρουρών, σπιτάκι ενοικίασης ποδηλατων, εξοπλισμού σκι, γήπεδο τένις, στάβλος, που αναμένεται να φιλοξενεί περίπου 8 άλογα προς ενοικίαση.

Η συνολική έκταση των οικοπέδων που θα φιλοξενούν το έργο είναι 196.552 τ.μ.

Οι κτηριακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου είναι συνολικά 5.283 τ.μ. και περιλαμβάνουν εκτός από τα κεντρικά κτήρια, πρόσθετα γραφεία, σκάλες και λόμπι για Spa, αθλητικό κέντρο, και κατάστημα.

Όσον αφορά στις πέντε επαύλεις είναι μεγάλες σε μέγεθος με την κυριότερη έπαυλη να έχει εμβαδόν 3.167 τ.μ. Η εν λόγω έπαυλη θα διαθέτει εσωτερική πισίνα και γυμναστήριο, γραφείο και ταβέρνα.