Αρχική Τελευταία Νέα Πότε θα πραγματοποιηθεί η πρώτη θεατρική παράσταση μετά την επιδημία στην Λεμεσό

Πότε θα πραγματοποιηθεί η πρώτη θεατρική παράσταση μετά την επιδημία στην Λεμεσό

 «Η μικρή μας πόλη» ξεκινά την περιοδεία της!

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ΄ στη Λευκωσία, «Η μικρή μας πόλη» του Θόρντον Ουάιλντερ, σε σκηνοθεσία Αλεξίας Παπαλαζάρου, ξεκινά το ταξίδι της σε μεγάλες πόλεις, δήμους και κοινότητες της χώρας.

Πρώτος μεγάλος σταθμός το Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020.

Στις παραστάσεις της Λευκωσίας έγινε η πρώτη δοκιμή εφαρμογής όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ένα εγχείρημα που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, χάρη στη συνεργασία του συνόλου των θεατών και την πιστή τήρηση εκ μέρους του ΘΟΚ κάθε δυνατού μέτρου προστασίας που αφορά κοινό, ηθοποιούς και συντελεστές. Δημιουργήθηκε με αυτόν τον τρόπο ένα ασφαλές προηγούμενο και ένα λειτουργικό πρότυπο πάνω στο οποίο μπορούν να πραγματοποιούνται από δω και στο εξής όλες οι θεατρικές παραγωγές.
.
Μέσα σε αυτό το πρωτόγνωρο τοπίο που έχει διαμορφωθεί, το συμπέρασμα που εξάγεται είναι κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρο: ακόμα και σε μια δύσκολη συγκυρία, έπειτα από μια πανδημία, τίποτα δεν μπορεί να μας στερήσει την απόλαυση που μας προσφέρει το θέατρο, αν είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε με κάθε τρόπο το αγαθό της δημόσιας υγείας.

Λεμεσός:

Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

21:00 Ώρα προσέλευσης κοινού στο θέατρο: 20:00.