Αρχική Τελευταία Νέα Που εστιάζουν οι έρευνες για τις απανθρακωμένες σορούς στη Λεμεσό

Που εστιάζουν οι έρευνες για τις απανθρακωμένες σορούς στη Λεμεσό

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται στο σημείο όπου βρέθηκε καμένο όχημα με δύο απανθρακωμένες σορούς στη Λεμεσό.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, του ΤΑΕ Λεμεσού, καθώς και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Πρώτο μέλημα των Διωκτικών Αρχών είναι να εξακριβώσουν αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή κάτι άλλο. Στο πλαίσιο των ερευνών, η ανακριτική ομάδα που έχει συσταθεί θα εξετάσει και τον κατάλογο με τα ελλείποντα πρόσωπα. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει επικοινωνήσει με τις Αρχές για να αναζητήσει τα δύο άτομα που βρέθηκαν στο όχημα ή να αναφέρει εξαφάνιση τις τελευταίες ώρες.

Από τη σκηνή περισυνελέχθησαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Οι έρευνες των ανακριτικών επεκτείνονται και σε γειτονικά σημεία για να βρουν επιπλέον τεκμήρια που θα τους βοηθήσουν στη συνέχιση των ερευνών.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε όχημα στην περιοχή Ληστόβουνου. Στο σημείο έφτασαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και προχώρησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Ακολούθως, μετά από έρευνες, εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο δύο απανθρακωμένες σοροί, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.