Αρχική Τελευταία Νέα Προετοιμαστείτε – Έρχεται κρύο – Με βροχές το Σαββατοκύριακο

Προετοιμαστείτε – Έρχεται κρύο – Με βροχές το Σαββατοκύριακο

Χαμηλότερες από την εποχή αναμένεται να είναι οι θερμοκρασίες την ερχόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή και τη Δευτέρα θα εμφανίζονται κατά διαστήματα νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα.
 
Για απόψε ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή της Κύπρου και θα εμφανίζονται κατά διαστήματα νεφώσεις, κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί έως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά και βόρεια παράλια μέχρι μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 9 στα παράλια και στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένεται να πέσουν τοπικές βροχές και να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην περιοχή του Τροόδους θα σημειωθεί χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί έως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 17 στα παράλια και στους 6 στις ψηλότερες ορεινές περιοχές.
 
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί έως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά και βόρεια μέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα ανατολικά και βόρεια παράλια μέχρι ταραγμένη.