Αρχική Τελευταία Νέα Προσπάθησαν να ληστέψουν σπίτι στη Λεμεσό και επιτέθηκαν σε ιδιοκτήτες και στην...

Προσπάθησαν να ληστέψουν σπίτι στη Λεμεσό και επιτέθηκαν σε ιδιοκτήτες και στην 15χρονη κόρη τους

Στη σύλληψη τριών προσώπων, άντρες ηλικίας 24 και 20 ετών, που φέρεται να διέρρηξαν κατοικία στη Λεμεσό και να επιτέθηκαν στην οικογένεια των ενοίκων, άντρας και γυναίκα 43 και 36 ετών και η ανήλικη κόρη τους, 15 ετών, προχώρησε η Αστυνομία.

Οι τρεις ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης, διάρρηξης κατοικίας με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, προσώπων καλυμμένων με προσωπίδα με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, και πρόσκλησης ζημιάς σε περιουσία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, 10 Οκτωβρίου, πέντε ύποπτα πρόσωπα, τέσσερις άντρες και μια γυναίκα, που φέρεται να είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, διέρρηξαν κατοικία στην περιοχή Μέσα Γειτονιάς και επιτέθηκαν στο ζεύγος και στην 15χρονη κόρη του ζεύγους.

Συγκεκριμένα, ενώ οι τρεις ένοικοι βρίσκονταν στο σαλόνι της κατοικίας τους, ο 43χρονος ένοικος άκουσε θόρυβο στην αυλή και μετέβη στην κουζίνα για να ελέγξει τι συμβαίνει. Εκεί αντιλήφθηκε τους τέσσερις υπόπτους άντρες να παραβιάζουν την πόρτα της κουζίνας και να εισέρχονται στην κατοικία.

Ακολούθησε συμπλοκή με τους τέσσερις υπόπτους να επιτίθενται εναντίον τοι 43χρονου, καθώς της συζύγου του και της 15χρονης κόρης του, που έσπευσαν να τον βοηθήσουν.