Αρχική Τελευταία Νέα Προστατευτικές μάσκες στο Δήμο Λεμεσού από την Κίνα και Κυπριακές εταιρείες

Προστατευτικές μάσκες στο Δήμο Λεμεσού από την Κίνα και Κυπριακές εταιρείες

Μέσα στα πλαίσια της αλληλοβοήθειας και στήριξης των αδελφοποιημένων πόλεων, η πόλη Ναντζίνκ της Κίνας η οποία είναι αδελφοποιημένη με το Δήμο Λεμεσού από το 1992, απέστειλε σήμερα  στο Δήμο Λεμεσού 10.000 προστατευτικές μάσκες, ενώ άλλες δύο εταιρείες στη Κύπρο πρόσφεραν με τη σειρά τους επίσης προστατευτικές μάσκες και άλλα είδη προστασίας από την πανδημία του Κορονοϊου.

Συγκεκριμένα η εταιρεία Melkor Holdings Ltd πρόσφερε 5000 προστατευτικές μάσκες και η εταιρεία Mesi Medical Equipment Services International Ltd πρόσφερε 1000 προστατευτικές μάσκες, 3000 προστατευτικά καπέλα και 2000 προστατευτικά παπουτσιών.

Ο Δήμος Λεμεσού ευχαριστεί όλους τους πιο πάνω που με το αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης που τους διακρίνει, στηρίζουν τις προσπάθειες  της τοπικής αρχής στην καταπολέμηση της πανδημίας.

Επισημαίνεται ότι οι προστατευτικές μάσκες θα διατεθούν για τις ανάγκες του προσωπικού του Δήμου, των επισκεπτών στο Δήμο όταν οι συνθήκες θα το επιτρέψουν και αριθμός από αυτές θα δοθούν από το Δήμο για τις ανάγκες είτε κοινοτήτων στην ύπαιθρο είτε οργανώσεων που ασχολούνται με κοινωνικές δράσεις.