Αρχική Τελευταία Νέα «Προσβολή και απογοήτευση» δηλώνει τέως υπαρχηγός Δημήτρης Δημητρίου

«Προσβολή και απογοήτευση» δηλώνει τέως υπαρχηγός Δημήτρης Δημητρίου

Προσβεβλημένος και απογοητευμένος από την χθεσινή απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας δηλώνει ο Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος μέχρι χθες το βράδυ υπηρετούσε ως Υπαρχηγός της Αστυνομίας. 

Ο κ Δημητρίου δήλωσε πως η απόφαση αποτέλεσε σοκ για τον ίδιο αλλά και τους συνεργάτες του κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η παύση του και χωρίς να δίδεται καμία εξήγηση όταν μάλιστα ο ίδιος κατά τα τελευταία γεγονότα απόδρασης του ισοβίτη δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή υπηρεσιακά και επιχειρησιακά ενώ βρισκόταν και στο εξωτερικό για υπηρεσιακό ταξίδι.

Σε δηλώσεις του, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την άκομψη ανακοίνωση, λέγοντας: «Μου τηλεφώνησε στις 8.10 χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης και μου ανακοίνωσε την απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας να με παύσει μαζί με τον Αρχηγό. Πριν προλάβω να ενημερώσω την οικογένειά μου, τα παιδιά μου το έβλεπαν στα ΜΜΕ».

Ο κ. Δημητρίου ανέφερε ότι φεύγει με ήσυχη τη συνείδηση, καθώς υπηρέτησε το Σώμα για πάνω από 40 χρόνια με αφοσίωση και επαγγελματισμό. «Δεν μετανιώνω για τις δύσκολες αποφάσεις που έλαβα, γιατί το έπραξα για το καλό της κοινωνίας», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι βρισκόταν σε υπηρεσιακό ταξίδι στην Χάγη κατά την εξέλιξη των τελευταίων γεγονότων.

Διαβάστε Περισσότερα…