Αρχική Τελευταία Νέα Προτάσεις για το τριήμερο του κατακλυσμού στην Λεμεσό!

Προτάσεις για το τριήμερο του κατακλυσμού στην Λεμεσό!

Μπορεί να είναι αρχή της εβδομάδας αλλά ανυπομονούμε να περάσουν οι μέρες και να έρθει το τριήμερο του κατακλυσμού. Η Λεμεσός είναι γεμάτη επιλογές για όλες τις διαθέσεις αλλά και γούστα. Βέβαια όλες οι εξορμήσεις μας γίνονται στα πλαίσια της κοινωνικής αποστασιοποίησης και της προστασίας κατά της πανδημίας.

  • Παραλιακός Λεμεσού

Προωθείται αναβάθμιση της Ακτής Ολυμπίων στη Λεμεσό

Για τους λάτρεις τις θάλασσας προτείνουμε κλασικά τον παραλιακό. Διαθέτει οργανωμένες παραλίες και διάφορα εστιατόρια για γεύματα δίπλα από την θάλασσα. Το “Θεατράκι”, ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, η ακτή Ολυμπίων αλλά και άλλοι χώροι είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές για όσους δεν θέλουν να απομακρυνθούν από την πόλη.

  • Παραλία Lady’s Mile

Lady's Mile (Απλώστρα)

Η συγκεκριμένη παραλία στο Ακρωτήρι Λεμεσού, δίνει εναλλακτική λύση για όσους ψάχνουν για καλύτερη αμμώδης παραλία. Τα διάφορα εστιατόρια προσφέρουν φρέσκες θαλασσινές λιχουδιές ενώ καλό θα ήταν όσοι θα ήθελα να επισκεφτούν τους συγκεκριμένους χώρους να κάνουν κράτηση από πριν.

  • Πισσούρι

Παραλία Πισσούρι - Γαλάζια Σημαία

Το αγαπημένο μας χωριό μεταξύ Λεμεσού-Πάφου διαθέτει τον γνωστό κόλπο Πισσουρίου. Η ακτή έχει δει τη δημοτικότητά της να ανεβαίνει στα ύψη χάρη στην εκπληκτική φυσική ομορφιά της και τις εγκαταστάσεις που βρίσκονται τώρα στην περιοχή. Η παραλία έχει ψιλή, χρυσή άμμο, πολύχρωμα βότσαλα και τα καθαρά νερά της είναι σχετικά ήρεμα. Τα περίχωρα ενισχύονται περαιτέρω από τα θεαματικά λευκά βράχια του Ακρωτηρίου Άσπρο και στις δύο πλευρές, καθιστώντας την μία από τις πιο γραφικές ακτές του νησιού.

Η γύρω περιοχή διαθέτει μια ποικιλία από εστιατόρια, καφετέριες, περίπτερα και καταστήματα. Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε το ίδιο το χωριό Πισσούρι, που διατηρεί το γοητευτικό, παραδοσιακό του χαρακτήρα.

  • Όμοδος

10+1 πολύ καλοί λόγοι για να πας στο Όμοδος που γιορτάζει | Check ...

Το Όμοδος είναι ένα από τα πιο γραφικά ορεινά χωριά της Λεμεσού. Η μεγάλη πλατεία του χωριού, μοναδική σε γραφικότητα και έκταση βρίσκεται μπροστά από το γνωστό μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού, τα στενά δρομάκια, τα πετρόκτιστα σπίτια, και οι χώροι φιλοξενίας (εστιατόρια – καφέ) προσδίδουν στο χωριό μια ιδιαίτερη ομορφιά και γοητεία.