Αρχική BusinessNews Ψηφιακή εμπειρία με τεχνολογία αιχμής στο Limassol Del Mar μέσω της NEDECO...

Ψηφιακή εμπειρία με τεχνολογία αιχμής στο Limassol Del Mar μέσω της NEDECO Electronics Ltd

Η NEDECO Electronics Ltd εγκατέστησε προηγμένα συστήματα επικοινωνίας και δικτύου στο νέο, εντυπωσιακό κτήριο της Λεμεσού

Προσβλέποντας στη βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης των πελατών του, το Limassol Del Mar ανέθεσε στην NEDECO Electronics Ltd την εγκατάσταση των συστημάτων επικοινωνίας και δικτύου του. Συνδυάζοντας αρχιτεκτονική, κατασκευαστική και τεχνολογική αρτιότητα, το εμβληματικό έργο στην ακτογραμμή της Λεμεσού, χρησιμοποιεί το σύστημα επικοινωνίας OΧΟ Connect της Alcatel-Lucent Enterprise, για τις ανάγκες εξυπηρέτησης των σουιτών πολυτελείας και των γραφειακών χώρων του κτηρίου. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τη NEDECO Electronics Ltd, διασφαλίζεται η σταθερή και απρόσκοπτη κάλυψη Wi-Fi σε επιλεγμένους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του Limassol Del Mar, μέσω της τεχνολογικής λύσης OmniAccess Stellar, επίσης της Alcatel-Lucent Enterprise.

Το OXO Connect, το οποίο εμπιστεύονται περισσότεροι από 20 εκατομμύρια οργανισμοί παγκοσμίως, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο τηλεφωνικό σύστημα, ειδικά σχεδιασμένο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Πρόκειται για μια αξιόπιστη και οικονομική λύση η οποία ενσωματώνει μεταγωγή φωνής, δεδομένων και Internet σε ένα σύστημα, παρέχοντας μια ασυναγώνιστη εμπειρία. Αξιοποιώντας το υπολογιστικό νέφος (cloud) το OXO Connect, παρέχει την ευχέρεια στις επιχειρήσεις να συνδέσουν σε αυτό μέχρι και 300 άτομα, δίνοντας τη δυνατότητα στους οργανισμούς να αναβαθμίσουν τόσο την εξωτερική όσο και την εσωτερική επικοινωνία τους.

Παράλληλα, το OmniAccess Stellar αποτελεί μια εύχρηστη και οικονομική επιλογή, η οποία επιτρέπει τόσο στους ενοίκους όσο και στο προσωπικό του Limassol Del Mar να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητες, γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο και την καλύτερη απόδοση για τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές δικτύου τους.

Αναφερόμενος στη συνεργασία της NEDECO Electronics Ltd με το Limassol Del Mar, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Λουκιανός Ράφτης ανέδειξε ότι «η εμπιστοσύνη που επέδειξαν οι άνθρωποι του Limassol Del Mar στην εταιρεία μας, αναθέτοντάς μας ένα τόσο μεγαλεπήβολο έργο, είναι ιδιαίτερα τιμητική. Η NEDECO Electronics Ltd, εξελίσσεται συνεχώς, όπως και το πελατολόγιό της, καθώς πλέον ο επιχειρηματικός κόσμος έχει αντιληφθεί ότι η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία κάθε μοντέρνου οργανισμού περνά μέσα από τα συστήματα επικοινωνίας του. Η εταιρεία μας, θα συνεχίσει να παρέχει αξιόπιστες λύσεις τελευταίας τεχνολογίας, τόσο στον τομέα των δικτύων όσο και στον τομέα της επικοινωνίας, λύνοντας τα χέρια σε κάθε οργανισμό που επιλέγει να περάσει στην ψηφιακή εποχή».

Η NEDECO Electronics Ltd είναι εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας και μεταπωλητής των τηλεπικοινωνιακών κέντρων της Alcatel-Lucent Enterprise στην Κύπρο. Αποτελεί αξιόπιστο πάροχο εξοπλισμού δικτύων και τηλεπικοινωνιών για δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις και πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα παροχής έξυπνων τεχνολογικών λύσεων. Συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με την Αστυνομία Κύπρου, την Εθνική Φρουρά, την KPMG Cyprus, τη Unicars, τα Αρτοποιεία Ζορπάς και με πολλές άλλες μικρομεσαίες και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις.