Αρχική Τελευταία Νέα Πτώση θερμοκρασίας – Αναλυτικά η πρόγνωση

Πτώση θερμοκρασίας – Αναλυτικά η πρόγνωση

Σήμερα ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά το απόγευμα στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 30 στα δυτικά παράλια, στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος, όμως κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς, ενώ στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 21 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται μετά το μεσημέρι να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.