Αρχική Τελευταία Νέα Πυρκαγιά στο Βουνή – Το πόρισμα της Ιατροδικαστικής εξέτασης για τα δυο...

Πυρκαγιά στο Βουνή – Το πόρισμα της Ιατροδικαστικής εξέτασης για τα δυο αδέρφια

Ολοκληρώθηκε στις 1 και 30 το μεσημέρι η νενομισμένη νεκροτομή επί των σορών των δυο αδελφών 71 και 69 ετών, το σπίτι των οποίων τυλίχθηκε στις φλόγες το πρωινό της Τρίτης του Πάσχα στο Βουνί.

Σύμφωνα με την ιατροδικατή Αγγελική Παπέττα η οποία διενήργησε τη νεκροτομή, οι σοροί των δυο θυμάτων ήταν πλήρως απανθρακωμένοι και δεν κατέστη δυνατόν να εξακριβωθεί η ταυτότητα τους για αυτό λήφθηκαν δείγματα για DNA.

Επίσης, εκ πρώτης όψεως τα δυο αδέλφια φαίνεται να εισέπνευσαν διοξείδιο του άνθρακα και να έχασαν τις αισθήσεις τους, για αυτό δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, και στη συνέχεια κάηκαν ζωντανοί.

Ωστόσο, λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις ούτως ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου και να διαφανεί με σιγουριά εάν ήταν νεκροί πριν τυλιχθούν στις φλόγες οι σοροί τους που βρέθηκαν στα κρεβάτια τους.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες της πυροσβεστικής για τα αίτια της πυρκαγιάς αλλά λόγω του ότι το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς είναι δύσκολο να εξακριβωθεί από πού ξεκίνησε η φωτιά.

 

Πηγή: ΡΕΠΟΡΤΕΡ