Αρχική Portfolio Με ρεκόρ επισκεψιμότητας ολοκληρώθηκε η 62η Γιορτή του Κρασιού

Με ρεκόρ επισκεψιμότητας ολοκληρώθηκε η 62η Γιορτή του Κρασιού

Η Γιορτή του Κρασιού έφτασε στο τέλος της και για φέτος, με την 62η της αυτή χρονιά να σημειώνει την μεγαλύτερη επιτυχία από όλες. Συγκεκριμένα, η Γιορτή του Κρασιού, που φέτος φιλοξένησε μεγάλες συναυλίες στο Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας», ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε επισκεψιμότητα.

Τις τελευταίες 9 μέρες, προσφέραμε στους συμπολίτες μας και στους επισκέπτες της Λεμεσού, μια ανεπανάληπτη γιορτή του κρασιού αντάξια της φήμης και της παράδοσης του κυπριακού κρασιού, αντάξια της ιστορίας και του πολιτισμού της πόλης μας.

Οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, χάρηκαν με τη καρδιά τους μια γιορτή άψογα οργανωμένη, με τάξη και με άρτια επίπεδα ποιότητας και υγιεινής.

Όλοι χάρηκαν με την παρέα τους το καλό φαϊ και το καλό κρασί, τις 5 υπαίθριες ταβέρνες, όλες με τη δική τους ζωντανή μουσική.

Ο παιδότοπος ακόμα μια χρονιά ενθουσίασε τα παιδιά μας.

Η Γιορτή του κρασιού εξαπλώθηκε φέτος και στα χωριά μας και στις συνοικίες της πόλης, κάνοντας όλη τη Λεμεσό μια μεγάλη, μοναδική σε όλο τον κόσμο γιορτή του κρασιού.

«Η Γιορτή του Κρασιού αναβαθμίζεται και ανανεώνεται συνεχώς, με νέα στοιχεία και νέους θεσμούς. Πάντα με σεβασμό προς την παράδοση, πάντα με αγάπη σε αυτό που μας κληροδότησαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας, πάντα με ευαισθησία στα παιδιά μας που θα συνεχίσουν μετά από εμάς» δήλωσε ο Δήμαρχος Λεμεσού κ.Νίκος Νικολαϊδης κατά την τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε κάτω από τον βρακά στην παρουσία δημοτικών συμβούλων.