Αρχική Τελευταία Νέα Σειρά Διαρρήξεων στη Λεμεσό: Αφαίρεσαν Χρήματα και Ηλεκτρονικά από Δύο Κατοικίες

Σειρά Διαρρήξεων στη Λεμεσό: Αφαίρεσαν Χρήματα και Ηλεκτρονικά από Δύο Κατοικίες

Σε πρόσφατα συμβάντα στη Λεμεσό, είχαμε δύο περιπτώσεις διαρρήξεων, με άγνωστους δράστες να αφαιρούν περιουσίες από οικίες στην περιοχή. Με τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων να πλησιάζουν, οι αρχές ενημερώνουν το κοινό να αυξήσει την επαγρύπνηση και να λάβει προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια των περιουσιών τους.

Οι διαρρήξεις έλαβαν χώρα στην περιοχή του Αγίου Τύχωνα, όπου φαίνεται ότι οι δράστες διέπραξαν τις παραβάσεις διαφορετικών οικιών. Εισέβαλαν στα σπίτια παραβιάζοντας τις κύριες εισόδους. Σε μία από τις οικίες, αν και κατάφεραν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο, αυτό βρέθηκε άδειο, ενώ ο ιδιοκτήτης απουσίαζε. Από το σπίτι αυτό αφαιρέθηκαν διάφορα αντικείμενα, των οποίων η αξία παραμένει άγνωστη. Στη δεύτερη οικία, οι εισβολείς κατάφεραν να ανοίξουν μικρότερα χρηματοκιβώτια, απ’ όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, καθώς και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Οι αρχές, που ερευνούν ενεργά τα περιστατικά, καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να προβαίνουν σε αυξημένα μέτρα ασφάλειας, ειδικά κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών.