Αρχική Τελευταία Νέα Νέες κάμερες της τροχαίας λειτουργούν από αύριο – Τα σημεία που θα...

Νέες κάμερες της τροχαίας λειτουργούν από αύριο – Τα σημεία που θα βρίσκονται στη Λεμεσό

Ενεργοποιούνται από αύριο Δευτέρα 6 Μαρτίου και άλλες σταθερές αλλά και κινητές κάμερες της τροχαίας και οι παραβάτες που εντοπίζονται από το σύστημα να διαπράττουν τροχαία αδικήματα θα καταγγέλλονται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από αύριο Δευτέρα 6/3/2023 θα ενεργοποιηθούν οι κάμερες τροχαίας, οι οποίες βρίσκονται ήδη εγκατεστημένες στις διασταυρώσεις των Λεωφόρων Λεμεσού με Αρμενίας και Προδρόμου με Γρίβα Διγενή, στη Λευκωσία.

Ταυτόχρονα θα λειτουργήσουν ακόμη τέσσερις κινητές κάμερες, οι οποίες θα χρησιμοποιούνται ανά το παγκύπριο.

Επιπρόσθετα, περί τα τέλη Μαρτίου 2023 θα τεθούν σε λειτουργία οι κάμερες, οι οποίες είναι εγκατεστημένες στη διασταύρωση των Λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου με Νίκου Παττίχη και στη διασταύρωση των Λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Αγίας Ζώνης στη Λεμεσό. Παράλληλα, θα τεθούν σε λειτουργία ακόμα τέσσερις κινητές κάμερες.

Επίσης, περί τα μέσα Απριλίου 2023 θα τεθούν σε λειτουργία κάμερες και σε άλλες δύο διασταυρώσεις στη Λευκωσία. Η μια στη διασταύρωση της Λεωφόρου Στροβόλου με την οδό Μαχαιρά και η δεύτερη στη διασταύρωση της Λεωφόρου Μακαρίου με τις λεωφόρους Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα. Ταυτόχρονα, θα λειτουργήσουν ακόμη τέσσερις κινητές κάμερες, οι οποίες θα χρησιμοποιούνται και αυτές ανά το παγκύπριο.

Ως εκ τούτου, οι όποιες παραβάσεις τροχαίας θα καταγράφονται και οι παραβάτες που εντοπίζονται από το σύστημα να διαπράττουν τροχαία αδικήματα θα καταγγέλλονται, καταλήγει η ανακοίνωση.