Αρχική Τελευταία Νέα Έφτασαν στην Κύπρο οι σοροί των Αναστασία και Κυπριανού

Έφτασαν στην Κύπρο οι σοροί των Αναστασία και Κυπριανού

Οι σοροί των δύο Κυπρίων φοιτητών που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα έφθασαν το απόγευμα της Κυριακής στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, πτήση της Aegean μετέφερε από την Θεσσαλονίκη τις σορούς του Κυπριανού Παπαϊωάννου και της Αναστασίας Αδαμίδου στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας. Εκεί ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος και η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας Μαριλένα Ευαγγέλου.

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως «συντετριμμένη είναι η Κύπρος για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, για τον αδόκητο χαμό των παιδιών της και όλων των θυμάτων που επέβαιναν της τραγικής αμαξοστοιχίας στην Ελλάδα. Η θλίψη είναι μεγάλη, ασύλληπτη”.

Ο κ. Κόμπος πρόσθεσε πως η Πολιτεία βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών.

“Η Πολιτεία βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών και των οικείων των αδικοχαμένων θυμάτων. Συμπαραστεκόμαστε με κάθε τρόπο και μέσο που έχουμε στη διάθεσή μας”.

Σημείωσε πως “αυτές τις στιγμές, όμως, τα πολλά λόγια είναι περιττά” και μετέφερε τα βαθιά συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας και όλων των μελών της Κυβέρνησης. “Η παρουσία μας εδώ αποτελεί μια μικρή ένδειξη της συμπαράστασης μας. Αιώνιας ας είναι η μνήμη τους” είπε ο Υπουργός.