Αρχική Τελευταία Νέα Σοβαρό Τροχαίο με ποδηλάτη στη Λεμεσό – Βοήθεια του κοινού ζητά η...

Σοβαρό Τροχαίο με ποδηλάτη στη Λεμεσό – Βοήθεια του κοινού ζητά η Αστυνομία

Οι Αρχές αναζητούν πληροφορίες σχετικά με ένα τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη Λεμεσό και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ποδηλάτη.

Εάν διαθέτετε οποιεσδήποτε πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην ανεύρεση του υπεύθυνου ή στη διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις αρμόδιες αρχές ή τον αστυνομικό σταθμό της περιοχής. Οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να είναι χρήσιμη για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.30 σήμερα το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία για σοβαρό τροχαίο ατύχημα που συνέβη στις 19 Ιουνίου, 2023 στον ποδηλατόδρομο της επίχωσης στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πληροφορία, γύρω στις 8 το πρωί της 19ης Ιουνίου, είχε εντοπιστεί τραυματισμένος δίπλα από το ποδήλατο του στον ποδηλατόδρομο της επίχωσης, άντρας ηλικίας 50 ετών, κάτοικος Λεμεσού.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση και τοποθετήθηκε στον αναπνευστήρα με καταστολή. Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς θεωρείται κρίσιμη.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το εν λόγω τροχαίο να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805252 ή στην γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.