Αρχική Τελευταία Νέα Στη δημοσιότητα το όνομα του θύματος – Πρόλαβαν ζωντανό τον 61χρονο οι...

Στη δημοσιότητα το όνομα του θύματος – Πρόλαβαν ζωντανό τον 61χρονο οι αστυνομικοί

Υπόθεση συνωμοσίας για φόνο και ανθρωποκτονίας, με θύμα τον Δωρόθεο Δημητριάδη, 61 ετών, διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη τριών προσώπων, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.45μ.μ. χθες, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λατσιών, κλήθηκαν να μεταβούν σε συγκεκριμένη οδό, στα Λατσιά, όπου σύμφωνα με πληροφορία, αριθμός προσώπων επιτέθηκαν σε άλλο πρόσωπο. Με την άφιξη των αστυνομικών στη σκηνή, εντόπισαν ξαπλωμένο στην είσοδο πολυκατοικίας τον 61χρονο, ο οποίος φέρεται να ανέφερε στα μέλη της Αστυνομίας ότι χτυπήθηκε από άλλα πρόσωπα.

Λίγα λεπτά αργότερα ο 61χρονος έχασε τις αισθήσεις του, ενώ αφού εξετάστηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου, που είχε κληθεί στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ενδείξεις ζωής.

Στη σκηνή κλήθηκαν για αυτοψία ιατροδικαστές, σύμφωνα με τα ευρήματα των οποίων, ο 61χρονος έφερε διάφορες εξωτερικές κακώσεις.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, που ακολούθησαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τριών προσώπων, βάσει της οποίας εκδόθηκαν εναντίον τους δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Πρόκειται για ένα 35χρονο, μια 31χρονη και ένα 26χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η νεκροτομή επί της σωρού του 61χρονου, αναμένεται να διενεργηθεί σήμερα, στις 12 το μεσημέρι.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.