Αρχική Τελευταία Νέα Στη Λεμεσό ο «Αίαντας» για τις δύο πορείες

Στη Λεμεσό ο «Αίαντας» για τις δύο πορείες

Με επιχειρησιακό σχέδιο δράσης προχωρεί η Αστυνομία στη Λεμεσό, για δυο πορείες που θα πραγματοποιηθούν το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου, με αφορμή το μεταναστευτικό και τα όσα διαδραματίζονται τελευταία στη Χλώρακα.

Και οι δυο πορείες διαμαρτυρίας οργανώθηκαν μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με την αποψινή, στις 20:00, να πραγματοποιείται στην περιοχή της επίχωσης, από πολίτες που ζητούν περισσότερη ασφάλεια  από το κράτος. 

Μηνύματα ενάντια στη ρατσιστική βία αναμένεται να στείλει η πορεία που προγραμματίζεται αύριο Σάββατο, στις 19:00, με εκκίνηση το χώρο στάθμευσης Εναερίου, φέροντας ως τίτλο «Πορεία ενάντια στα φασιστικά πογκρόμ».

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου περιορίστηκε να αναφέρει ότι η Αστυνομία είναι ενήμερη για τις δυο πορείες και έχει καταρτιστεί επιχειρησιακό σχέδιο δράσης για αποτροπή οποιονδήποτε δυσάρεστων καταστάσεων.

Κληθείς να αναφέρει κατά πόσο θα βρίσκεται στην πόλη το αντιοχλαγωγικό όχημα «Αίαντας», σημείωσε ότι οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες για τον τρόπο δράσης ή τους σχεδιασμούς της Αστυνομίας προς αστυνόμευση των εκδηλώσεων, δεν εξυπηρετούν οτιδήποτε.

Πηγή
ΚΥΠΕ