Αρχική Τελευταία Νέα Στις 20 Μαίου το Φεστιβάλ Θάλασσα στη Λεμεσό

Στις 20 Μαίου το Φεστιβάλ Θάλασσα στη Λεμεσό

Τη βούληση τους για περαιτέρω συνέχιση και ενίσχυση της συνεργασίας Υφυπουργείου Ναυτιλίας και Δήμου Λεμεσού επαναβεβαίωσαν η νέα Υφυπουργός, Μαρίνα Χατημανώλη και ο Δήμαρχος της πόλης, Νίκος Νικολαΐδη, σε συνάντηση τους στα γραφεία του Υφυπουργείου.

Ο Νίκος Νικολαϊδης συνεχάρη την Μαρίνα Χατζημανώλη για την ανάληψη των καθηκόντων της και την προσκάλεσε σε εθιμοτυπική επίσκεψη στο δημοτικό μέγαρο για μια εκτενέστερη συζήτηση όλων των ζητημάτων συνεργασίας Δήμου και Υφυπουργείου.

Κατά τη διάρκεια της δίωρης συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα όπως η συμμετοχή του Δήμου Λεμεσού στην αποστολή των 100 κλιματικά ουδέτερων και έξυπνων πόλεων της ΕΕ, μέχρι το 2030 (EU Cities Mission), η διεξαγωγή του Συνεδρίου Maritime Cyprus, η λειτουργία του Κέντρου Καινοτομίας του Δήμου, για προώθηση της Γαλάζιας Οικονομίας και η περαιτέρω προώθηση της Λεμεσού ως ναυτιλιακό κέντρο και κέντρο κρουαζιέρων.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας και της συνδιοργάνωσης του Φεστιβάλ Θάλασσα, αποφασίστηκε όπως φέτος το φεστιβάλ πραγματοποιηθεί στις 20 Μάιου, στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο της επίχωσης.