Αρχική Τελευταία Νέα Σύμφωνα με τον ΚΟΤ οι παραλίες της Λεμεσού είναι πιο ακριβές

Σύμφωνα με τον ΚΟΤ οι παραλίες της Λεμεσού είναι πιο ακριβές

Ο ΚΟΤ, όπως κάθε χρόνο, δημοσιοποίησε το παρατηρητήριο τιμών για τα παραλιακά κέντρα. Ο κατάλογος τιμών έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού η απόκλιση από τα πιο φτηνά στα πιο ακριβά μπορεί να φτάσει και το 400% σε κάποιες περιπτώσεις.

Η Λεμεσός και φέτος κρατάει τα σκήπτρα της ακρίβειας αφού στις παραλίες της μπορεί να χρειαστεί να πληρώσεις 4 ευρώ για ένα μπουκαλάκι νερό ή 8 ευρώ για μία μπύρα (330 ml)! Για να είμαστε, βέβαια, ακριβοδίκαιοι το παρατηρητήριο περιλαμβάνει παντός είδους κέντρα. Από κέντρα που λειτουργούν με άδεια καντίνας μέχρι πεντάστερα ξενοδοχεία, club και πολυτελή εστιατόρια.

Επίσης οι τιμές στα παραλιακά καταλύματα στην περιοχή Πρωταρά και Αμμοχώστου δεν παρουσιάζουν μεγάλη απόκλιση από κέντρο σε κέντρο αν εξαιρέσεις τις περιπτώσεις των παραλιακών πεντάστερων ξενοδοχείων. Στη Λάρνακα από την άλλη οι τιμές είναι χαμηλές αν αποφύγεις την περιοχή Μακένζι. Τέλος αξίζει να αναφερθούμε στο πιο ακριβό burger με πατάτες που σε δύο κέντρα της Λεμεσού μπορείτε να το πληρώσετε 17 ευρώ!
 
Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τον κατάλογο τιμών του παρατηρίου

philenews.com