Αρχική Τελευταία Νέα Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ ΚΟΑΠ και Κέντρου Αριστείας ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ

Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ ΚΟΑΠ και Κέντρου Αριστείας ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ

Σύμφωνο συνεργασίας με το Κέντρο Αριστείας ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ (ECoE) του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου υπέγραψε σήμερα ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, το Σύμφωνο Συνεργασίας συνυπογράφηκε από τον Επίτροπο του ΚΟΑΠ Ανδρέα Κυπριανού και τον Διευθύνων Σύμβουλο του Κέντρου Αριστείας ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ (ECoE) Δρ Διόφαντο Γλ. Χατζημιτσή.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας προβλέπει συνεργασία σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων των δυο Οργανισμών. Τόσο ο Επίτροπος του ΚΟΑΠ, όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου Αριστείας ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ, εκτιμούν ότι η υλοποίηση της συνεργασίας θα αποφέρει αμοιβαίο όφελος και στις δύο πλευρές αλλά και των γεωργών της Κύπρου στην ολότητα τους.

Το μνημόνιο συνεργασίας, σημειώνεται, καθορίζει όρους για τη συνεργασία και την αμοιβαία ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειρίας στα αντικείμενα αρμοδιότητας των δυο Μερών και ιδιαιτέρως αυτών που σχετίζονται με την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) και την από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών και ενεργειών εντός του πλαισίου των αρμοδιοτήτων τους.

ΚΥΠΕ