Αρχική Τελευταία Νέα Συνεχίστηκαν οι δράσεις της «Πράσινης Βδομάδας» με το εργαστήρι «Πράσινες Δημιουργίες με...

Συνεχίστηκαν οι δράσεις της «Πράσινης Βδομάδας» με το εργαστήρι «Πράσινες Δημιουργίες με Ανακυκλώσιμα Υλικά» [Φωτογραφίες/Βίντεο]

Συνεχίστηκαν και σήμερα (16/10) οι δράσεις για την «Πράσινη Βδομάδα» με τοεργαστήρι για παιδιά, που διοργάνωσε ο Όμιλος της Green Energy υπό την αιγίδα του Δήμου Κουρίου.

Το εργαστήρι με θέμα «Πράσινες Δημιουργίες με Ανακυκλώσιμα Υλικά» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο του Ύψωνα με τους μικρούς και μεγάλους είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τα ανακυκλώσιμα υλικά.

Το συγκεκριμένο εργαστήρι είχε ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και τη σημασία της ανακύκλωσης, προσφέροντας τους παράλληλα έναν δημιουργικό τρόπο μάθησης.

Τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν πώς να αξιοποιούν ανακυκλώσιμα υλικά για να δημιουργούν πρωτότυπες κατασκευές. Επιπρόσθετα, στην εκδήλωση θα υπήρχαν ψυχαγωγικές και άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Να σημειώσουμε ότι την σημερινή τρίτη εκδήλωση για την «Πράσινη Βδομάδα» χαιρέτησαν η Αντιδήμαρχος του Δήμου Ύψωνα, κα. Αλέκα Στυλιανού και η Quality – Environmental & Operations Officer του Ομίλου Green Energy, κα. Μαριέλλα Χριστοδουλίδου.

Η ιστοσελίδα μας LemesosBlog που είναι στην επικοινωνιακή υποστήριξη της «Πράσινης Βδομάδας» βρέθηκε στο Δημοτικό Θέατρο του Ύψωνα και σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν εκεί μέσα από τον φακό του.