Αρχική Τελευταία Νέα Συνέβηκε και αυτό! Μπήκε σε σχολείο και έκλεψε €200 από τσάντα καθηγήτριας

Συνέβηκε και αυτό! Μπήκε σε σχολείο και έκλεψε €200 από τσάντα καθηγήτριας

Ένα άνδρα ηλικίας 54 ετών αναζητεί η Αστυνομία Πάφου για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού €200 από τσάντα καθηγήτριας του Ά Λυκείου Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ Πάφου, κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, καθηγήτρια Συμβουλευτικής Αγωγής, γύρω στις 12:40 και ενώ βρισκόταν στον χώρο του σχολείου, μπήκε στο γραφείο της όπου συνάντησε ένα άγνωστο πρόσωπο, το οποίο κρατούσε και έψαχνε τη τσάντα της. Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, σε ερώτηση που του έκανε ποιος είναι και τι κάνει στο γραφείο της, ο ίδιος της απάντησε “δεν κάνω τίποτα” και προσπάθησε να διαφύγει αφού προηγουμένως άρπαξε από το πορτοφόλι της χρηματικό ποσό €200. Στην προσπάθειά της να τον ανακόψει δεν τα κατάφερε και κάλεσε για βοήθεια συναδέλφους και τον φρουρό ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας που εργάζεται στο σχολείο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ο άγνωστος άνδρας συνέχισε κανονικά να κινείται προς την έξοδο, παρά την ανεπιτυχή προσπάθεια αρκετών να τον ακινητοποιήσουν με αποτέλεσμα να φτάσει στο αυτοκίνητό του που βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης, να εισέλθει σε αυτό και να απομακρυνθεί.

Βάσει των αριθμών εγγραφής του οχήματος, ιδιοκτήτης φέρεται να είναι άντρας ηλικίας 54 ετών από τη Λάρνακα, ο οποίος φέρεται, επίσης, να ταιριάζει πλήρως και με την περιγραφή που έδωσε στην αστυνομία η παραπονούμενη. Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.