Αρχική Εκδηλώσεις Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με θέμα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση και Πράσινη Μετάβαση»

Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με θέμα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση και Πράσινη Μετάβαση»

Οι έξι Δήμοι της Επαρχίας Λεμεσού και ο Όμιλος Green Energy σας προσκαλούν στην Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με θέμα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση και Πράσινη Μετάβαση», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023 (09:00-12:00) στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού.

Η συζήτηση περικλείεται ειδικά σε θέματα ηλεκτροκίνησης, μεταφορών & συγκοινωνιών, Net Metering και αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων σε δημόσιους χώρους, σχέδια επιχορηγήσεων και χρηματοδοτήσεων. Παράλληλα, στοχεύει να προσφέρει μια αποκλειστική πλατφόρμα σε δημάρχους, επιχειρηματίες, κυβερνητικούς αξιωματούχους, ειδικούς του κλάδου των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και πολίτες για να διερευνήσουν την κρίσιμη σχέση μεταξύ τοπικής διακυβέρνησης και πράσινης μετάβασης.

Αποτελεί δε, μια ευκαιρία για όλους τους ενδιαφερόμενους Δημότες να ανταλλάξουν ιδέες και σε κοινή πορεία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να οδεύσουν προς την Πράσινη Μετάβαση.

Με την Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης κηρύσσεται η έναρξη της Πράσινης Εβδομάδας (Green Week), μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 8 Οκτωβρίου 2023. Αυτή η συλλογική πρωτοβουλία, των 6 Δήμων της επαρχίας Λεμεσού με την στήριξη του Ομίλου Green Energy έχει ως στόχο να προωθήσει βιώσιμες πρακτικές, να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις εναλλακτικές λύσεις πράσινης ενέργειας και να συσπειρώσει τις τοπικές κοινωνίες υπέρ της πράσινης μετάβασης.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με την Πράσινη Εβδομάδα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://greenenergy.com.cy/green-week-2023/