Αρχική Πρόταση Τα δύο ξενοδοχεία που σάρωσαν στα Cyprus Tourism Awards 2022 και βρίσκονται...

Τα δύο ξενοδοχεία που σάρωσαν στα Cyprus Tourism Awards 2022 και βρίσκονται στη Λεμεσό!

Τα ξενοδοχεία του Ομίλου Muskita Hotels Four Seasons και Amathus ήταν οι μεγάλοι νικητές των Cyprus Tourism Awards 2022, τα οποία επιβράβευσαν και φέτος την αριστεία και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες και υπηρεσίες φορέων της τουριστικής βιομηχανίας.

Το ξενοδοχείο Four Seasons κατέκτησε το απόλυτο και μοναδικό platinum βραβείο τoυ θεσμού, στην κατηγορία “Best Luxury Hotel Cyprus”, καθώς και δύο χρυσά στις κατηγορίες “Guest Service Excellence” και “Culinary Experience”. Τα βραβεία που προστίθενται στη μεγάλη συλλογή διακρίσεων που έχει λάβει το ξενοδοχείο, επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά, ότι η πολυτέλεια, η υψηλή γαστρονομία, κουλτούρα και αισθητική, καθώς και η άψογη εξυπηρέτηση που προσφέρει στους επισκέπτες του το Four Seasons, αποτελούν το σήμα κατατεθέν του εμβληματικού ξενοδοχείου της Λεμεσού.

Το Amathus Beach Hotel απέσπασε δύο χρυσά βραβεία στις κατηγορίες “A real Beach Resort for all” και “Renovation / Restoration of Resort”, ενώ διακρίθηκε με αργυρό βραβείο στην κατηγορία “Sustainability/Corporate Social Responsibility”. Το Ξενοδοχείο Amathus αποτελεί τον κορυφαίο προορισμό για οικογενειακές διακοπές, ενώ ξεχωρίζει για τη διαχρονική ποιότητα του, καθώς και το σεβασμό του στο περιβάλλον, με την υιοθέτηση σύγχρονων τεχνολογιών και πράσινων πρακτικών.

Τη λαμπερή Τελετή Απονομής των Cyprus Tourism Awards, φιλοξένησε το Ξενοδοχείο Four Seasons, με τους προσκεκλημένους να απολαμβάνουν ένα ξεχωριστό δείπνο υψηλών προδιαγραφών, το οποίο επιμελήθηκε αποκλειστικά για τη βραδιά , ο Executive Chef του ξενοδοχείου Πανίκος Χατζηττοφής.

Τα Cyprus Tourism Awards, τα οποία θεωρούνται τα σημαντικότερα βραβεία στο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας, τελούσαν υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού, του Association of Cyprus Travel Agents (ACTA), του Cyprus Hotel Association και του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου.