Αρχική Εκδηλώσεις Τα Highlights της 63ης Γιορτής του Κρασιού – Από την έναρξη στην...

Τα Highlights της 63ης Γιορτής του Κρασιού – Από την έναρξη στην τελετή λήξης [Βίντεο]

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία  η Γιορτή του Κρασιού, η οποία ήταν η 63η.

Ο Δήμος Λεμεσού ανέβασε βίντεο στα ΜΚΔ του, το οποίο επιμελήθηκε ο γνωστός φωτογράφος της Λεμεσού, Ρωμός Κοτσώνης και περιέχει τα καλύτερα στιγμιότυπα από την μεγάλη γιορτή της πόλης μας που προσέλκυσε ντόπιους και ξένους, μεγάλους και μικρούς.

Η ανάρτηση του Δήμου Λεμεσού:

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η φετινή Γιορτή του Κρασιού!

Ένας θεσμός που εδώ και 63 χρόνια τιμά την πλούσια παράδοση του κυπριακού κρασιού και τη μοναδική πολιτιστική μας κληρονομιά.

Φέτος, η Γιορτή ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε επισκεψιμότητα, προσφέροντας γεύσεις, αρώματα, μουσική και, πάνω από όλα, το αγαπημένο μας κυπριακό κρασί.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, κ. Γιάννης Αρμεύτης, κατά την τελετή λήξης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του σε όλο το προσωπικό του Δήμου Λεμεσού, σε όλους τους συνεργάτες, χορηγούς και υποστηρικτές που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους καλλιτέχνες, τους συμμετέχοντες και φυσικά στους επισκέπτες, που με την παρουσία τους έκαναν αυτή τη γιορτή ξεχωριστή.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, με την υπόσχεση ότι η Γιορτή του Κρασιού θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, αναδεικνύοντας την παράδοση και τον πολιτισμό μας.

Σας ευχαριστούμε για την παρουσία και τη στήριξή σας!

Το βίντεο: