Αρχική BusinessNews Τα METRO συνεργάζονται με την COCO-MAT για το Πρόγραμμα Συλλογής Κουπονιών «Collect...

Τα METRO συνεργάζονται με την COCO-MAT για το Πρόγραμμα Συλλογής Κουπονιών «Collect & Benefit»

Το METRO παρουσιάζουν τις νέες προσθήκες στο πρόγραμμα τους “Collect & Benefit”— τα προηγμένα Μαξιλάρια Ύπνου και Πετσέτες Μπάνιου από την γνωστή για την άριστη ποιότητά της, ελληνική μάρκα COCO-MAT.  

 

Με το πρόγραμμα αυτό οι πελάτες των METRO έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν την άνεση και την ευεξία τους, εξαργυρώντας κουπόνια που συλλέγουν από τις αγορές τους για να αποκτήσουν τα είδη COCOMAT με έκπτωση έως και 67%.

Με έμπνευση από τη μητέρα φύση, η COCO-MAT χρησιμοποιεί αποκλειστικά φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά για την παραγωγή των προϊόντων της. Στα METRO οι κάτοχοι METROcard θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το μαξιλάρι «ΣΙΘΟΝ Ι» που περιέχει νιφάδες φυσικού καουτσούκ. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ελαστικό μαξιλάρι, το οποίο παρέχει υποδειγματική στήριξη του κεφαλιού και του αυχένα. Επίσης θα έχουν στις διάθεση τους αφράτες και απαλές πετσέτες μπάνιου της σειράς «ΕΡΙΦΥΛΗ» σε δυο υπέροχους χρωματισμούς!

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, εξασφαλίζοντας άφθονο χρόνο στους πελάτες για να επωφεληθούν από αυτή την προσφορά απoκλειστικά για κατόχους METROcard.

Περισσότερες πληροφορίες στο metro.com.cy