Αρχική Τελευταία Νέα Ταυτοποίησαν δύο εκ των τριών υπόπτων από την ληστεία του διαμαντιού στη...

Ταυτοποίησαν δύο εκ των τριών υπόπτων από την ληστεία του διαμαντιού στη Λεμεσό

Στα ίχνη των δύο από τους τρείς υπόπτους, αναφορικά με την κινηματογραφική ληστεία που πολύτιμου διαμαντιού πέντε καρατίων και αξίας €180,000 που διαπράχθηκε την περασμένη Δευτέρα από κοσμηματοπωλείο στον Ποταμό Γερμασόγειας, κατάφεραν να φτάσουν οι ανακριτές του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού.
Μετά απο εξέταση εικόνων κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης που βρίσκονται εγκατεστημένα τόσο στο χρυσοχοείο, όσο και σε άλλα υποστατικά της περιοχής και μελέτη των οχημάτων που καταγράφηκαν να διέρχονται από το κοσμηματοπωλείο, οι Αρχές ταυτοποίησαν τα στοιχεία δύο εκ των τριών υπόπτων.
Πρόκειται για γυναίκα 43 ετών και άνδρα 44 ετών που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που δώθηκαν από την πρώτη στιγμή στη δημοσιότητα με σκοπό των εντοπισμό των υπόπτων από τις Αρχές.
Οι Αρχές έχουν ήδη εκδώσει εντάλματα σύλληψης εναντίον των δύο προσώπων και θα ζητήσουν την βοήθεια της Interpol και της Europol για τον εντοπισμό τους, καθώς κατάγονται από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και είχαν αφιχθεί πρόσφατα στην Κύπρο.
Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου ανέφερε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ότι οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες της κινηματογραφικής ληστείας να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό ή να έχουν διέλθει από μη ελεγχόμενα σημεία από την Κυπριακή Δημοκρατία.
«Θα προχωρήσουμε και στην έκδοση διεθνών και ευρωπαϊκών ενταλμάτων, ούτως ώστε εάν εντοπιστούν σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού, να συλληφθούν.»