Αρχική Τελευταία Νέα Τελικός Κυπέλλου Coca-Cola : ΑΕΛ-Ομόνοια στις 19:00 της 24ης Μαϊου, με 18,000...

Τελικός Κυπέλλου Coca-Cola : ΑΕΛ-Ομόνοια στις 19:00 της 24ης Μαϊου, με 18,000 εισιτήρια

Στις 19:00 θα αρχίσει ο τελικός Κυπέλλου Coca – Cola ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ομόνοια που θα διεξαχθεί στις 24εις Μαΐου στο ΓΣΠ. Σε σημερινή σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΚΟΠ, ανάμεσα στην Ομοσπονδία και εκπροσώπους των δύο φιναλίστ αποφασίσθηκε ότι η κάθε ομάδα θα έχει στη διάθεση της γύρω στα 9.000 εισιτήρια.

Η ενημέρωση της ΚΟΠ :

«Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η σύσκεψη για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Coca – Cola μεταξύ της ΑΕΛ και της Ομόνοιας.

Η σύσκεψη έγινε υπό το Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ Ανθούλη Μυλωνά στην παρουσία εκπροσώπων των διαγωνιζομένων ομάδων Ομόνοιας και ΑΕΛ, του Σταδίου ΓΣΠ, του τηλεοπτικού σταθμού Άλφα και λειτουργών της ΚΟΠ.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 του Μάη και θα αρχίσει στις 19:00. Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον Άλφα Κύπρου.

Μετά από κλήρωση, τυπικά γηπεδούχος είναι η ΑΕΛ Λεμεσου.

Όπως προνοείται από την προκήρυξη, οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα καταλάβουν το κάτω διάζωμα της δυτικής κερκίδας και το νότιο πέταλο και οι φίλαθλοι της Ομόνοιας την ανατολική κερκίδα και το βόρειο πέταλο.

Οι δύο ομάδες θα έχουν στη διάθεση τους περίπου από 9000 εισιτήρια. Ο ακριβής αριθμός των εισιτηρίων θα καθοριστεί μετά από την σύσκεψη που θα γίνει με την αστυνομία.

Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 20 ευρώ και 1 ευρώ το μαθητικό εισιτήριο.

Η συνέντευξη τύπου του τελικού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 του Μάη».