Αρχική Τελευταία Νέα Δεν θα λειτουργήσει τελικά σήμερα το τηλεφωνικό κέντρο 1450 για την Υπηρεσία...

Δεν θα λειτουργήσει τελικά σήμερα το τηλεφωνικό κέντρο 1450 για την Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας

Οπως ανέφερε στο τρίτο ο υφυπουργός Έρευνας Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Φίλιππος Χατζηζαχαρία, υπήρξε βιασύνη στην εφαρμογή της απόφασης, αφού το Κέντρο δεν είναι ακόμη έτοιμο να διαχειρισθεί σωστά τις εισερχόμενες κλήσεις των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών κλήσεων που έγιναν, πρόσθεσε, οι απαντήσεις που δίνονταν απο το προσωπικό της ανάδοχης εταιρείας δεν ήταν ικανοποιητικες.

Αυτό επεσήμανε ο κύριος Χατζηζαχαρία διαπίστωσε και ο ίδιος χθες μαζί  τον υπουργό Εργασίας και την υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας.

Για την επίλυση του προβλήματος ο κύριος Χατζηζαχαρία ανέφερε οτι θα υπάρξει συνάντηση με την ανάδοχο εταιρεία, αφού προκύπτει ανάγκη καλύτερης εκπαίδευσης των 22 υπαλλήλων που εργοδοτεί.

Αναφερόμενος εξάλλου στην καθυστέρηση στην υπηρεσίας παροχής βοήθειας σε ηλικιωμένους με το πάτημα ενος κόκκινου κουμπιού, ο κύριος Χατζηζαχαρία είπε οτι η εφαρμογή της καθυστερεί,  επειδή δεν δόθηκαν απο το υφυπουργειο Κοινωνικής Πρόνοιας διεκυρινήσεις που είχαν ζητηθεί για τους δικαιούχους και τους παροχείς βοήθειας.