Αρχική Τελευταία Νέα Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 22/08/24

Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 22/08/24

Σήμερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες, ελαφρές κυρίως, βροχές στα ορεινά ή και στο ανατολικό μισό του νησιού.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, σύντομα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και το απόγευμα στα νότια παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 24 βαθμούς στα δυτικά παράλια, στους 25 στο εσωτερικό και τα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο και το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά και πιθανό και στο εσωτερικό.

Την Κυριακή νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά τις απογευματινές ώρες, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Κυριακή.