Αρχική Λεμέσιος To «Hyperion» μας πείραξε στραβάρα μας!

To «Hyperion» μας πείραξε στραβάρα μας!

Tην περασμένη Τετάρτη(26/7) συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Λεμεσού η πρόταση για εγκατάσταση ενός ψηλού περιστρεφόμενου τροχού, ύψους 147 μέτρων στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

Λέγεται ότι στην συζητήση εκφράστηκε προβληματισμός κατά πόσον μία κατασκευή θα έρθει να ταιριάξει στην αισθητική και τον χαρακτήρα της πόλης της Λεμεσού.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης μας να μας συγχωρήσουν για τα γραφόμενα, αλλά φαίνεται ότι δεν κυκλοφορούν εντός της Λεμεσού ή όταν κυκλοφορούν έχουν κλειστά τα μάτια για να δουν όλους εκείνους τους πύργους που υψώθηκαν στο παραλιακό μέτωπο.

Κατά τα άλλα ενοχλεί και προβληματίζει ο τεράστιος τροχός που θέλει να εγκαταστήσει ο Ουκρανός, που άλλωστε μπορούμε να πούμε ότι πλέον ταιριάζει “γάντι” στον χαρακτήρα και με τα γύρω κτίρια που υπάρχουν στην Λεμεσό.

Ας δούμε και τις θετικές προεκτάσεις να υψωθεί ο τεράστιος τρόχος στον ουρανό της Λεμεσού, αφού θα φέρει κόσμο στην πόλη, θα γίνει πόλος έλξης τόσο για ξένους, όσο και ντόπιους και θα είναι σημείο αναφοράς για την Λεμεσό μας.

Παν.Του