Αρχική Τελευταία Νέα Το κοινό να αγκαλιάσει την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας

Το κοινό να αγκαλιάσει την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο καλεί το κοινό να αγκαλιάσει την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του πρώτου δρομολογίου μεταξύ των δύο χωρών.

Το πρώτο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Κύπρου-Ελλάδας είναι γεγονός, αφού σήμερα επέστρεψε στο λιμάνι της Λεμεσού το πλοίο με Κυπριακή Σημαία, το οποίο εκτελεί τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ των δύο χωρών, πετυχαίνοντας έτσι την ολοκλήρωση του πρώτου δρομολογίου θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με επιτυχία.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, στο πρώτο ταξίδι συμμετείχαν εκ μέρους του Επιμελητηρίου, ο  Sunil Kapoor, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, σημειώνοντας την άρτια λειτουργία του και την ποικιλία υπηρεσιών που προσφέρει εν πλω.

Το Επιμελητήριο, αναφέρει η ανακοίνωση, συγχαίρει για ακόμα μια φορά το Υφυπουργείο Ναυτιλίας για το επίτευγμα επανέναρξης της γραμμής μετά από 21 χρόνια αλλά και όλους τους “αθέατους ήρωες” οι οποίοι εργάστηκαν εν πλω για να στεφθεί με επιτυχία το πρώτο δρομολόγιο.

“Είναι πλέον σημαντικό ο κόσμος να αγκαλιάσει το εγχείρημα και να αξιοποιήσει αυτή την εναλλακτική και οικονομική επιλογή μετάβασης στην Ελλάδα για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές του αλλά και μελλοντικά, ώστε να καταστεί βιώσιμο αυτό το εγχείρημα με την ολοκλήρωση της κρατικής επιχορήγησης”, τονίζει τέλος η ανακοίνωση.