Αρχική BusinessNews Το πιο ξεχωριστό «κάστρο» της Λεμεσού πάνω στη θάλασσα! (Φωτορεπορτάζ)

Το πιο ξεχωριστό «κάστρο» της Λεμεσού πάνω στη θάλασσα! (Φωτορεπορτάζ)

_DKP3453_copy_copy.jpg

Το πρόσφατα ολοκληρωμένο Castle Residences της Μαρίνας Λεμεσού δεσπόζει επιβλητικά πάνω στην θάλασσα, αναδεικνύοντας την σύγχρονη αρχιτεκτονική και αισθητική τόσο του χώρου αλλά και του ιδίου του κτιρίου. Τα διαμερίσματα του συγκροτήματος είναι οι μοναδικές κατοικίες στη Μεσόγειο που περιβάλλονται αποκλειστικά από θάλασσα και η πρόσβαση στο νησί όπου είναι κτισμένες γίνεται μέσω ιδιωτικής γέφυρας. Πλεόν, από τα 61 διαμερίσματα είναι διαθέσιμα μόνο 16 διαμερίσματα προς πώληση, καθώς εξ’ αρχής η ζήτηση τους ήταν μεγάλη. 

_DKP3453_copy_copy.jpg

Το LemesosBlog επισκέφτηκε αποκλειστικά το ολοκαίνουριο κτίριο και αντίκρισε ακόμη ένα στολίδι της πόλης μας, το οποίο προσφέρει στους ενοίκους το απέραντο γαλάζιο της Λεμεσού όσο και την θέα προς όλη την πόλη μέχρι τα ορεινά.

_DKP3737_copy_copy.jpg

Το Castle Residences  διαθέτει ευρύχωρα διαμερίσματα δύο, τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων, με πολυτελή χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες όσων διαμένουν εκεί, καθώς οι αγοραστές επωφελούνται από το ασφαλές περιβάλλον της Μαρίνας Λεμεσού και τις υπηρεσίες concierge που προσφέρει. Οι ένοικοι έχουν αποκλειστική πρόσβαση στη θάλασσα, στους κοινόχρηστους χώρους και τις πισίνες, απολαμβάνοντας παράλληλα στεγασμένο χώρο στάθμευσης, αποθηκευτικό χώρο και προνομιούχα θέση ελλιμενισμού, παρακείμενη στο κτίριο.

_DKP6993_copy_copy.jpg

_DKP7296_copy_copy.jpg

_DKP7248_copy_copy.jpg

_DKP6775_copy_copy.jpg

Ενσαρκώνοντας πλήρως την ιδέα του να ζει κανείς πάνω στη θάλασσα, τα πολυτελή διαμερίσματα βρίσκονται μόλις μερικά βήματα μακριά από το κέντρο της πόλης και μερικά μέτρα μακριά από την παραλία, τα εστιατόρια, τα καταστήματα, το γυμναστήριο, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Eντούτοις, το συγκρότημα Castle Residences διαχειρίζεται όπως και τα υπόλοιπα ακίνητα της περιοχής Limassol Marina, προσφέροντας πακέτο υπηρεσιών προς τους αγοραστές, αναδεικνύοντας το επαγγελματισμό αλλά και την Κυπριακή φιλοξενία.

Όπως ενημερωθήκαμε τα περισσότερα διαμερίσματα έχουν ήδη βρεί τον/ην κάτοχο τους, κατοχυρώνοντας ακόμη μια επενδυτική επιτυχία για την Λεμεσό και συγκεκριμένα για την Limassol Marina, η οποία είναι γνωστή σε όλο το νησί αλλά και στον ναυτιλιακό και όχι μόνο κόσμο.

_DKP3737_1_copy_copy.jpg

_DKP3563_copy_copy.jpg