Αρχική Πρόταση Το πιο Paradox Museum στη Λεμεσό ανοίγει τις πόρτες του για το...

Το πιο Paradox Museum στη Λεμεσό ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό σε λίγες μέρες

Μετά από την τεράστια επιτυχία των Paradox Μuseum σε ΌσλοΣτοκχόλμη και Μαϊάμι, το Paradox Museum Limassol, αναμένεται να δεχθεί τους πρώτους του επισκέπτες την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023.

Με περισσότερα από 50+ εντυπωσιακά εκθέματα, το Paradox Museum Limassol, αποτελεί ένα ‘’must see’’ προορισμό για όλες τις ηλικίες αφού απευθύνετε σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, από 4 μέχρι 74! Αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για οικογενειακές στιγμές διασκέδασης, ομαδικές επισκέψεις, όπως ιδιαίτερες εξόδους φίλων, σχολικές εξορμήσεις, εκδηλώσεις συλλόγων γονέων και παιδιών αλλά και εκδρομές συναδέλφων! Και αυτά είναι μόνο μερικά από αυτά που μπορείτε να κάνετε!

Όλα στο νέο Paradox Museum, παίζουν με το μυαλό. Αποτελεί ένα προορισμό όπου, τίποτα δεν έχει λογική, κι όμως όλα είναι απόλυτα αληθινά! Γνωστά παγκοσμίως ως ένας από τους πιο καινοτόμους χώρους στον τομέα της βιωματικής ψυχαγωγίας, τα μουσεία Paradox Museum μαγεύουν το μυαλό, ξεγελούν τα μάτια και προσφέρουν διασκεδαστικές εμπειρίες.

Από τις 28 Μαρτίου λοιπόν, το πιο παράδοξο μουσείο σας προσκαλεί να βιώσετε μία εμπειρία με όλες τις αισθήσεις σας, που θα σας κάνει να αναρωτιέστε για τον εαυτό σας και τον κόσμο γύρω σας. Θα δείτε την πραγματικότητα μέσα από αλλοιωμένες αντιλήψεις και συναρπαστικές επιστημονικές έννοιες, και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια πλήρως διαδραστική εμπειρία μέσω των εκθεμάτων. Θα ανακαλύψετε πώς μπορεί να ξεγελαστεί ο εγκέφαλος και οι αισθήσεις σας μέσα από ένα συνδυασμό οπτικών και χειροπιαστών ερεθισμάτων και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με διάφορες επιστημονικές ιδέες και παράδοξα. Το σημαντικότερο είναι ότι θα διασκεδάσετέ δημιουργώντας όμορφες εμπειρίες και βγάζοντας αναμνηστικές ’insTagrammable’’ φωτογραφίες που οι φίλοι σας δεν θα πιστεύουν ότι οι φωτογραφίες σας είναι πραγματικές!

O Γιάννος Ευαγγέλου, Partner του Paradox Museum Limassol, σε δηλώσεις του ανέφερε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που το Paradox Museum που στόχο έχει να εδραιωθεί παγκοσμίως στο χώρο της βιωματικής ψυχαγωγίας, φτάνει στη Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό όπου ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στις 28.03.2023. Είμαστε σίγουροι ότι θα καταπλήξει μικρούς και μεγάλους όπως έχει συνηθίσει να κάνει σε Μαϊάμι, ΣτοκχόλμηΌσλο, και σύντομα σε Βαρκελώνη και Παρίσι. Απώτερος στόχος είναι να ξανασκεφτείτε τα φαινόμενα που συμβαίνουν στη καθημερινότητα σας και αυτό μπορείτε να το βιώσετε, μέσω των 50+ εκθεμάτων που θα έχετε τη χαρά να αγγίξετε, να φωτογραφήσετε και να επεξεργαστείτε.».

Ο Γενικός Διευθυντής του Μουσείου, Γιώργος Ρούσος αναφέρει: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μέρος σε ένα καινοτόμο χώρο που εξελίσσετε συνεχώς. Τα πάντα εδώ είναι πρωτοποριακά, με εμπειρίες που καταπιάνονται από την εκπαίδευση μέχρι την διασκέδαση και την ψυχαγωγία. Δεν είναι μονάχα ένα δημιουργικό φαινόμενο. Είναι η δημιουργία ιστοριών που προκαλεί τον καθένα από εμάς να σκεφτεί ξανά! Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Είναι μια εμπειρία που θα παίξει με το μυαλό!!! Εστιάζουμε την φιλοσοφία μας σε πυλώνες όπως την συνεργασία, την εξερεύνηση, την καινοτομία και την διαφορετική αντίληψη, σε ένα περιβάλλον που σε προκαλεί να αμφισβητήσεις όλα όσα ξέρεις.»

Επισκεφθείτε μας, ζήστε την εμπειρία και αφήστε μας να σας εμπνεύσουμε!

Paradox Museum Limassol

Website: https://www.paradoxmuseumlimassol.com/

Facebook: Paradox Museum Limassol

Instagram: limassol.paraxomuseum

Tik Tok: paradoxmuseumlimassol

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο [email protected]