Αρχική Τελευταία Νέα Αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται στη Λεμεσό το εντυπωσιακό Tiger Rally 2023

Αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται στη Λεμεσό το εντυπωσιακό Tiger Rally 2023

Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαρτίου στη Λεμεσό το εντυπωσιακό “Tiger Rally 2023” από την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου και το Σωματείο «Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού».

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου, πρόκειται για τον 2ο Αγώνα στην σειρά του εγκεκριμένου από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2023.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 25 Μαρτίου στις 12.00 από τον χώρο στάθμευσης 1 στον Μόλο Λεμεσού, όπου τα διαγωνιζόμενα αυτοκίνητα, αφού καλύψουν 4 αγωνιστικές διαδρομές στις περιοχές Μαρί – Μοναγρούλλι θα επιστρέψουν στον ίδιο χώρο γύρω στις 18.00, όπου και τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν στην Λεμεσό.

Το πρωί της Κυριακής 26 Μαρτίου θα επανεκκινήσουν και αφού καλύψουν 4 Ειδικές Διαδρομές, αυτή την φορά στις περιοχές Λάνιας και Αγίας Παρασκευής θα επιστρέψουν και πάλι στο χώρο στάθμευσης 1 για τον τερματισμό, όπου το 1ο αυτοκίνητο αναμένεται στις 3.40 μμ.

Στις 4.30μμ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή τερματισμού των πληρωμάτων σε στον χώρο στάθμευσης 1, όπου θα γίνει και η απονομή των επάθλων στους Νικητές.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας διεξάγεται σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού και το Αθλητικό Γραφείο του Δήμου και εντάσσεται στο πλαίσιο των αθλητικών διοργανώσεων «Λεμέσια 2023».

Επίσης, οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να ενημερώνονται live για τα αποτελέσματα, καθώς και για τις εξελίξεις του αγώνα μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας www.cmf.org.cy.