Αρχική Τελευταία Νέα Τραγωδία Σούνι: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου πατέρα που πυροβολήθηκε από...

Τραγωδία Σούνι: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου πατέρα που πυροβολήθηκε από λάθος

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε περιοχή των χωριών Σούνι Ζανατζιά της επαρχίας Λεμεσού, με θύμα τον Αντώνη Χαριλάου, 45 ετών, από τη Λεμεσό. Ο άτυχος Χαριλάου πυροβολήθηκε από λάθος, από τον 17χρονο γιο του στη διάρκεια κυνηγετικής εξόρμησης.

 

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στη σκηνή του ατυχήματος, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, πατέρας και γιος είχαν μεταβεί για κυνήγι στην περιοχή. «Λίγο μετά τις 10 το πρωί και ενώ ο 45χρονος βρισκόταν για κυνήγι μαζί με τον ανήλικο γιο του, στην περιοχή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο ανήλικος πυροβόλησε τον πατέρα του στο κεφάλι με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο».

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλείου, η Αστυνομία ενημερώθηκε τόσο από κυνηγούς που βρίσκονταν στην περιοχή, όσο και από τον ίδιο τον ανήλικο, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

«Στη σκηνή εντοπίστηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια, παρόλο που από τις αρχικές εκτιμήσεις φαίνεται ότι ο πυροβολισμός ήταν τυχαίος από τον ανήλικο», ανέφερε ο κ. Βασιλείου.

Επί τόπου έσπευσε η σύζυγος του θύματος και μητέρα του ανήλικου. Μητέρα και γιος μεταφέρθηκαν στην Αστυνομία, η οποία διερευνά πρόκληση θανάτου εξ αμελείας.